μεταναστες

μεταναστες

Tuesday, June 8, 2010

Ο κόσμος της Ανανεωτικής Αριστεράς έχει βγάλει τα συμπεράσματά του

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ

Με αφορμή την κρίση στο Συνασπισμό, μετά από συνάντηση αντιπροσωπείας της Ανανεωτικής Πτέρυγας με αντιπροσωπεία της ηγεσίας του ΣΥΝ (εδώ μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΝ), η Ανανεωτική Πτέρυγα εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Είμαστε στην επόμενη μέρα με καινούρια δεδομένα, όπως διαμορφώθηκαν μετά το συνέδριο του ΣΥΝ. Την απόλυτη ευθύνη για τη ρήξη στο κόμμα έχει ο Αλέξης Τσίπρας και η ηγετική ομάδα του ΣΥΝ. Είχαμε έγκαιρα ζητήσει να μην πραγματοποιηθεί το συνέδριο χωρίς τις απαραίτητες συναινέσεις. Καλέσαμε την ηγεσία του κόμματος, έστω και την τελευταία στιγμή μέσα στο συνέδριο, να προβάλλει μια συνετή εναλλακτική διέξοδο από την κρίση. Αδιαφόρησαν και οδήγησαν τα πράγματα στα άκρα.

Η ηγετική ομάδα, όμηρος των παραλυτικών ισορροπιών στο ΣΥΡΙΖΑ, αδυνατεί να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα της χώρας και της κοινωνίας. Δεν θα παρακολουθήσουμε αυτή την πορεία συνολικής φθοράς και απαξίωσης του χώρου. Ο κόσμος της Ανανεωτικής Αριστεράς έχει βγάλει τα συμπεράσματά του.

Όσο μας αφορά, τα βήματα θα γίνουν δημοκρατικά με τη συμμετοχή του κόσμου της Αριστεράς. Θα πάρουμε όσες πρωτοβουλίες απαιτούνται για την ανασυγκρότηση της Ανανεωτικής Αριστεράς.

4 comments:

bouuu said...

Το 2,8% ή αντε βαριά βαριά 2,9% σε εκλογικές αναμετρήσεις είναι συμπέρασμα ή όροφη;

Τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε...

Κόκκινη Πιπεριά said...

Αγαπητε (η) bouuu νομίζω ότι ρίοχνεις το επίπεδο. Εχει άραγε σημασία να συζητάμε για ποσοστά; Το ζητούμενο για μένα είναι να ακουστεί ένας αριστερός λόγος που θα προτείνει εφαρμόσιμες λύσεις προς όφελος του λαού. Τώρα αν αυτό θα επιβραβευθεί από το εκλογικό σώμα είναι ζητούμενο...

bouuu said...

Δε ρίχνω το επίπεδο Μάκη το εκλογικό ποσοστό θέλω να ανεβάσω.
Το δε θέλω να "μας αγαπάνε θέλω να μας παντρευτούν" είναι ότι πιο εύστοχο(ίσως από τα λίγα) που έχει ακουστεί από συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο.

ΥΓ. Έχουμε μιλήσει στη μάζωξη μίας βάρκας που βούλιαξε(Γαλέρα),σου είχα στείλει και ένα κείμενο του Ζιζεκ.

Επ' ευκαιρίας ο "ανισόρροπος" Σλαβοϊ έχει πάει μακριά τη συζήτηση κατά πόσο ο εφαρμόσιμος αριστερός λόγος επιβραβεύεται από το εκλογικό σώμα.

Δε λέω άλλα, για να μην ρίξω κι άλλο το επίπεδο;)

Κόκκινη Πιπεριά said...

Κατάλαβα ποιος είσαι... ΟΚ΄!