Thursday, March 22, 2012

Συγκροτεί κοινοβουλευτική ομάδα η ΔΗΜΑΡ


Κοινοβουλευτική Ομάδα, με βάση τον κανονισμό της Βουλής, συγκροτεί η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, αποτελούμενη από τους εξής βουλευτές: Κουβέλη Φώτη (βουλευτή Β Αθηνών), Πρόεδρο και επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Αμοιρίδη Γιάννη (βουλευτή Πιερίας), Βουδούρη Οδυσσέα (βουλευτή Μεσσηνίας), Θεοδωρίδη Ηλία (βουλευτή Πέλλας),  Λεβέντη Θανάση (βουλευτή Αττικής), Μιχελογιαννάκη Γιάννη (βουλευτή Ηρακλείου), Οικονόμου Βασίλη (βουλευτή Αττικής), Παπαμανώλη Γιώργο (βουλευτή Κυκλάδων), Τσούκαλη Νίκο (βουλευτή Αχαϊας) και Ψαριανό Γρηγόρη (βουλευτή Β Αθηνών). Την σχετική επιστολή προς τον πρόεδρο της βουλής κ. Φ.Πετσάλνικο, θα αποστείλει την Δευτέρα 26/3/2012 ο Πρόεδρος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ  Φώτης Κουβέλης.       
Η επίσημη παρουσίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας θα γίνει στα κεντρικά γραφεία της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ( Αγίου Κωνσταντίνου 40 – 3ος όροφος) την Δευτέρα 26/3/2012 στις 11πμ.

1 comment:

law4 said...

Δεν ανήκουνε στην δημοκρατική αριστερά οι συγκεκριμένοι βουλευτές. Δεν τους έχει εκλέξει ο κόσμος της αριστεράς. Όταν θα τους εκλέξει στις επόμενες εκλογές, αν τους εκλέξει τότε εντάξει. Δεν ξέρω τι πρεσβεύει ο καθένας. Ελπίζω να εχουνε συνέπεια λόγων και πράξεων. και επίσης ελπίζω να μην κάνανε αυτη τη κίνηση για να ''ξεπλυθούν''.