μεταναστες

μεταναστες

Tuesday, September 13, 2011

Οι "αγανακτισμένοι" βρήκαν... 'εχθρό!Εχει παράδοση η Θεσσαλονική από φασιστοειδή δήθεν "αγανακτισμένους". Τα παιδιά του Γκοτζαμάνη κυκλοφορούν ελεύθερα...

Ο Αρης Δημοκιδης γράφει στη lifo με πολύ χιούμορ για τους δήθεν "αγανακτισμένους".

Ε, όχι! Πώς τολμά ο Κουβέλης να τρώει σε ταβέρνα της Θεσσαλονίκης!

Είναι ντροπή! Ήρθε ο Φώτης Κουβέλης στην πόλη μας! Κι όχι μόνο ήρθε αλλά είχε και το θράσος να χρησιμοποιήσει τους δρόμους και τα πεζοδρόμια μας - και ακόμα χειρότερα, μια ταβέρνα στην Πλατεία Ναυαρίνου. Αυτό πάει πολύ! Δεν έχει σημασία που δεν υπερψήφισε το Μνημόνιο και το Μεσοπρόθεσμο, αυτό το έκανε για να μπερδέψει τον κόσμο και να μην καταλάβει ότι είναι δεκανίκι του Πασόκ. Και τώρα με τι μούτρα έρχεται στην πόλη μου -ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΟΛΗ που εγώ αποφασίζω ποιος επιτρέπεται να κυκλοφορήσει και ποιος όχι!- και μου στρογγυλοκάθεται σε ταβερνάκι της Ναυαρίνου με τους λακέδες του;!

Έλεος δηλαδή. Δεν υπάρχουν πια τίμιοι και περήφανοι Θεσσαλονικείς να πάνε να του πουν να ξεκουμπιστεί από την ΠΟΛΗ ΜΑΣ στην οποία αφήνουμε μόνο όποιους θέλουμε εμείς; Δεν υπάρχουν πατριώτες να πάνε να του φωνάξουν "Έξω απ' τη Θεσσαλονίκη;" να του πουν "ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΔΩ, ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ, ΟΥΣΤ!!!"; Α, οκ. Υπάρχουν. Τα απομεινάρια των Αγανακτισμένων του Λευκού Πύργου...

Εύγε συμπατριώτες! Τώρα χτυπήσατε τη ρίζα του καπιταλισμού και του Συστήματος, το χουντικό δεκανίκι με προβειά μετριοπαθούς και σκεπτόμενου ηγέτη της Ανανεωτικής Αριστεράς.

Συνεχίστε εσείς, μια χούφτα άνθρωποι, να κάνετε το επαναστατικό σας Face Control στην πόλη - σα να είναι τσιφλίκι σας η Θεσσαλονίκη- ενημερώστε ποιοι επιτρέπεται να έρχονται και ποιοι είναι ανεπιθύμητοι και εξαναγκάστε τους δεύτερους σε άτακτη φυγή απ' το χώρο, όπως κάνατε στη Ναυαρίνου. Ούτε μια μπουκιά να μη μπορέσουν να φάνε οι κωλοαθηναίοι, οι προδότες!

No comments: