μεταναστες

μεταναστες

Thursday, March 18, 2010

Συνέλευση κατοίκων στο Θησείο ξηλώνει τις πινακίδες ελεγχόμενης στάθμευσης

Το απόγευμα της Τετάρτης 17 Μάρτη έγινε συγκέντρωση κατοίκων στο Θησείο.Οι κάτοικοι έχουν εξοργιστεί καθώς ο Δήμος επιβάλει σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης με δωρεάν θέσεις για κατοίκους και επί πληρωμή για επισκέπτες χωρισμένες με διαγράμμιση διαφορετικού χρώματος. Όμως αντί το μέτρο να αποθαρρύνει το IX των επισκεπτών και να έχει επαρκείς θέσεις για τους κατοίκους, κάνει το ακριβώς αντίθετο. Λίγες και απομακρυσμένες θέσεις για τους κατοίκους και πολλές επισκεπτών επί πληρωμή κοντά στα μαγαζιά. Το αποτέλεσμα θα είναι οι κάτοικοι, ειδικά τις καθημερινές, να βρίσκουν κενή θέση έξω από το σπίτι τους, αλλά να πρέπει να παρκάρουν πολύ μακρυά.
Επίσης δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για τα αυτοκίνητα που εξυπηρετούν τις ανάγκες των επαγγελματιών της περιοχής με αποτέλεσμα να πρέπει να παρκάρουν σε θέσεις επισκεπτών και να πληρώνουν κάθε μέρα.
Όλα αυτά καθώς και το έτσι θέλω του Δήμου που πριν καν δηλώσουν οι κάτοικοι για να πάρουν κάρτα έχει κάνει της διαγραμμίσεις και βάζει προειδοποιητικές κλείσεις, εξόργισαν τους κατοίκους που χτες μετά από μια μαζική συγκέντρωση στη γέφυρά του Πουλόπουλου ξήλωσαν ΟΛΕΣ τις πινακίδες της στάθμευσης στο Θησείο.
Επίσης συγκροτήθηκε και επιτροπή κατοίκων για την συνέχεια.

No comments: