Friday, August 8, 2008

Δεν ξεχνώ Τάσο και Σολωμό


Οι εν λόγω αστυνομικοί που δολοφονούν τον Τάσο Ισαάκ θα είναι και στη νέα αστυνομία του ομόσπονδου κράτους που ετοιμάζουν Χριστόφιας - Ταλάτ;

Η Πρωτοβουλία Μνήμης και Τιμής – Κίνηση Μοτοσικλετιστών καλεί άπαντες Έλληνες μοτοσικλετιστές να παραστούν στο Εθνικό Μνημόσυνο Μνήμης και Τιμής υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των Ηρωομαρτύρων Τάσος Ισαάκ και Σολωμός Σολωμού.
Το 12ο ετήσιο μνημόσυνο του Τάσσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού που έπεσαν νεκροί στα θερμά επεισόδια του 1996,με βίαιο και άνανδρο τρόπο, από ξυλοδαρμό και πυρά τούρκων αντίστοιχα θα τελεστεί στις 10 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγ. Δημητρίου στο Παραλίμνι στις 09:30 π.μ. Του μνημοσύνου θα ακολουθήσει πορεία από την Εκκλησία ως το κοιμητήριο και κατάθεση στεφάνων στους τάφους των Εθνικών μας Ηρώων.

Προσυγκέντρωση και ώρα αναχώρησης στο τελευταίο Βενζινάδικο πριν τα φώτα «καλησπέρα» η ώρα 08.30π.μ. Για τους μοτοσικλετιστές από Λεμεσό και Λάρνακα Προσυγκέντρωση και ώρα αναχώρησης από τον κυκλικό Κόμβο «Ρυζοελιά» η ώρα 09:00π.μ.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ – ΚΙΝΗΣΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΩΝ
Απορία "Πιπεριάς": Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δ. Χριστόφιας θα παραστεί στο μνημόσυνη των δυο ηρώων;

6 comments:

Anonymous said...

bravo gia tin dimosieusi...giati merikoi eukola ksexnoun....k episis afou mathame poioi itan oi ektelestes an de kanw lathos...giati de dikastikan?????????

Anonymous said...

Αν ποτέ επιτευχθεί λύση του "Κυπριακού" θα γιορτάζεται η μνήμη τους ή θα απαγοερυθεί "διότι υποδαυλίζει μίση και πάθη του παρελθόντος, που ουδεμία σχέση έχουν με τη σύγχρονη ευρωπαϊκή παραγματικότητα";

http://homohellenicus.blogspot.com

Anonymous said...

χαιρετίσματα από την μεγαλόνησο.

Η "νομενκλατούρα" του ΑΚΕΛ και του ΔΗΣΥ (του δυσακέλ που λέει κι ο Βάσος ο Φτωχόπουλος...) γιουχαίστηκε εντονότατα όταν κατέθεσε στεφάνι στον τάφο των μαρτύρων.

Κόκκινη Πιπεριά said...

Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα φωνές αντίστασης στο νησί. Κρατάτε γερά...

Anonymous said...

Μπράβο σας που αφιερώσατε λίγες γραμμές για τους ήρωες Ισαάκ-Σολωμού.
Συγχαρητηρία και σε όσους παρευρέθηκαν στο μνημόσυνο δειχνοντάς οτι οι Ελληνες της Κύπρου δεν ξεχνουν!

ΙΣΑΑΚ-ΣΟΛΩΜΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ
ΤΟΥΡΚΟΙ-ΜΟΓΓΟΛΟΙ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Anonymous said...

Ο Ισαάκ χάθηκε άδικα. Πήγε να γλιτώσει άλλους και σκοτώθηκε αυτός. Αλλά ο Σολωμού, με τις ψευτοπαλλικαριές του τι περίμενε;

Οι δολοφόνοι των δύο είναι ακριβώς αυτοί που οργανώνουν τώρα το μνημόσυνο τους. Δηλαδή οι μοτοσυκλετιστές και οι παπάδες, που άναψαν τότε τη φλόγα του φανατισμού και των βίαιων διαδηλώσεων.