μεταναστες

μεταναστες

Wednesday, November 23, 2011

Υπογράψτε επιτέλους κε Σαμαρά

Δήλωση μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ για το ζήτημα της υπογραφής του κου Σαμαρά.


Υπογράψτε επιτέλους κε Σαμαρά


Σε μια εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, όπου η λειτουργία του κράτους, που την έχουν περισσότερο ανάγκη τα πιο αδύναμα κοινωνικά στρώματα, κρέμεται στην κυριολεξία από την εκταμίευση της 6ης δόσης, ο κος Σαμαράς επιδίδεται σε ασκήσεις ανευθυνότητας. Απέναντι σε αυτή την κατάσταση δεν χωρούν ούτε ανοχή ούτε αμφισημίες. Η πορεία της χώρας και η καταβολή μισθών και συντάξεων δεν μπορεί να εξαρτάται από τις εσωκομματικές ισορροπίες και τις εκλογικές σκοπιμότητες της ΝΔ και του αρχηγού της, καλυπτόμενες υποκριτικά πίσω από το μανδύα της προσωπικής αξιοπρέπειας και ενός ανερμάτιστου πατριωτισμού. Δεν συμμεριζόμαστε ούτε στο ελάχιστο τις απόψεις και την πολιτική της ΝΔ. Για την αριστερά της ευθύνης υπεύθυνη και πατριωτική στάση είναι η ταχύτερη εκταμίευση της 6ης δόσης και η παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη και στο ευρωπαϊκό πλαίσιο πραγματοποιώντας τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και αγωνιζόμενη για προοδευτικότερες εξελίξεις. Γι` αυτό, η μόνη υπευθυνότητα που θα μπορούσε να επιδείξει ο κος Σαμαράς είναι να καταθέσει χωρίς υπεκφυγές την υπογραφή του.


Γεωργάτος Γεράσιμος, Λιβαδάς Σταύρος, Χωμενίδης Χρήστος

2 comments:

law4 said...

Η πιο απαίσια ανακοίνωση που έχω δει ποτέ.. Αριστεροί άνθρωποι παρακαλάνε πρόεδρο δεξιού κόμματος να υπογράψει δήλωση ότι συμφωνεί με τις αποφάσεις του πακέτου κλπ που μας υποδουλώνει, διαλύει τις εργασιακές συμβάσεις, συρρικνώνει την δημοκρατία.
Με την εκταμίσευση της 6ης δόσης εσείς οι τρεις μην ξεχάσετε να ευχαριστήσετε δημόσιο το ΔΝΤ και την ΕΚΤ για το ''φιλανθρωπικό'' και ''αλληλέγγυο'' τους έργο.

Κάποτε είσασταν αριστεροί, τώρα είστε τόσο δεξιοί που δεν έχει κανένα νόημα να ασχοληθεί κανείς και να αντιπαρατεθεί ιδεολογικά. Θα μπορούσα να γράψω πολλά αλλα είμαι τόσο πικραμένος από αυτη την ανακοίνωση που εκλιπαρεί τον Σαμαρα.. που δεν μου βγαίνει.

law4 said...

διορθώσεις: *εκταμίευση, * δημόσια