Sunday, July 11, 2010

Ηταν κάποτε η Αυγή μας...

Για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή ο φίλτατος Νίκος Φίλης (διευθυντής της Αυγής, αλλά και μέλος της ΚΠΕ του ΣΥΝασπισμού με την τάση Τσίπρα) αφιερώνει μια σελίδα στη Δημοκρατική Αριστερά. Αν ο Νίκος Φίλης προσπαθεί να μας "διώξει" από αναγνώστες (έχει άραγε τέτοια πολυτέλεια;) της Αυγής, να ξέρει ότι είναι σε καλός δρόμο! Υ....Γ. Προφανώς και δεχόμαστε κριτική. Αλλά είναι φορές που πρέπει να κρατάμε και τα προσχήματα. Ο νοων νοείτο!
Υ.Γ. Ηταν κάποτε η Αυγή μας. Η Αυγή όλων των αριστερών που ήθελαν να συζητούν νηφάλια και ψύχραιμα τις διαφωνίες και τις διαφορές τους... Τώρα την μετέτρεψαν σε όργανο της πλειοψηφίας του ΣΥΝ...

3 comments:

Μάγειρας said...

Εγώ βρίσκω ενδιαφέρον ότι ο Φίλης κατηγορεί τη ΔΑ για όσα ο... ίδιος και η τάση Τσίπρα και η τάση Λαφαζάνη και η τάση Αλαβάνου υποστήριζαν την εποχή της δημοσκοπικής ανοδου του ΣΥΝ.
Απλώς κάθε... Πράβντα (ανανεωτική ή μη) κάνει κωλοτούμπες όταν αλλάζουν οι επιλογές και τα συμφέροντα της της ομάδας που ελέγχει το μηχανισμό και τα κονδύλια!
Αν αύριο την κάνουλα την έχει ο Ρούντι(!) δεν αποκλείεται να δούμε τον Φίλη να γίνεται νεομαοϊκός στα... γεράματα!
Βέβαια, για όσους το ψάχνουν περισσότερο, αυτή η στάση είναι η συνήθης... αστική στάση ενός διεθυντικού στελέχους. Γιατί, τι διαφορετικό κάνει ο μη μαρξιστής διευθυντής της Ελευθεροτυπίας ή του ΜΕGA όταν του "σφυράει" ένα σκοπό η Τεγοπούλου ή οι Μπομπολοβαρδινογιάννηδες;

Κόκκινη Πιπεριά said...

Υποκλίνομαι....

Leo Kastanas said...

Μάγειρα
Το δείγμα του μεζέ που μας πρόσφερες ήταν πολύ καλό και αληθινό.