Monday, May 31, 2010

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΡΗΝΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ - ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Νωρίς το πρωί, το Ισραήλ προχώρησε σε μια ακόμη δολοφονική επίθεση, αυτή τη φορά κατά των πλοίων της διεθνούς ανθρωπιστικής αποστολής – ανάμεσά τους και δύο ελληνικά- που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια στην πολιορκημένη Γάζα και στα οποία επέβαιναν πολίτες από τουλάχιστον 50 χώρες. Η επίθεση των Ισραηλινών ειδικών δυνάμεων, έγινε ενώ τα πλοία βρισκόντουσαν στα διεθνή χωρικά ύδατα. Με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες πρόκειται κυριολεκτικά για σφαγή ειρηνικών και άοπλων πολιτών που προσπάθησαν με αυτοθυσία να βοηθήσουν τον εγκλωβισμένο λαό της Γάζας.
Στηρίξαμε και στηρίζουμε τη διεθνή αποστολή και εκφράζουμε την οργή και τον αποτροπιασμό μας για τα συνεχιζόμενα Ισραηλινά εγκλήματα στην περιοχή.
Καταγγέλλουμε την ελληνική κυβέρνηση που παρά τις εκκλήσεις, δεν έλαβε τα απαραίτητα μέτρα για να προστατέψει τους συμπολίτες μας από την Ισραηλινή δολοφονική βία.
Απαιτούμε από την ελληνική κυβέρνηση να προβεί σε επείγουσες ενέργειες για την άμεση απελευθέρωση όλων των αιχμαλώτων και την επιστροφή των σκαφών του Στόλου της Ελευθερίας καθώς και σε κάθε αναγκαία πρωτοβουλία για την επιβολή κυρώσεων στο Ισραήλ.
Καλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα Δευτέρα 31/5, στις 7μμ έξω από την ισραηλινή πρεσβεία

ΣΥνασπισμός ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς- ΣΥΡΙΖΑ

Το υποκριτικό ΑΚΕΛ

Ενώ η κυβέρνηση Χριστόφια απαγόρευσε στα καράβια που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια να "δέσουν" στα Κυπριακά λιμάνα, το... ΑΚΕΛ καταδικάζει την των Ισραηλινών και εκφράζει την αλληλεγγύη του στον αγώνα των Παλαιστινίων. Εδώ η ανακοίνωση . Κύριοι του ΑΚΕΛ μπορούσατε να εκφράσετε έμπρακτα την αλληλεγγύη σας. Ομως προτιμήσατε να κάτσετε σούζα στους Ισραηλινούς. ισως ο δήθεν αριστερός Χριστόφιας ενοχλείτε από την αντίσταση των Παλαιστινίων στη Γάζα. Του χαλάνε την... εικόνα. Καθώς αυτοί αντιστέκονται στους Ισραηλινούς, ενώ ο ίδιος γονυπετής παρακαλάει τους Τούρκους για μια λύση, ακόμα και εξευτελιστική.

2 comments:

bouuu said...

Στα διεθνή χωρικά ύδατα, το Ισραήλ αναγνωρίστηκε διεθνώς ως κράτος Απαρχάιντ.

Το θετικό είναι ότι ίσως αυτός να είναι ο τελευταίος του σπασμός, αφού πλέον λιγοστεύουν οι ελιγμοί του σε επίπεδο διεθνούς πολιτικής(είναι ακόμα(!) και από τις Η.Π.Α στριμωγμένο).

Όσο για τους Παλαιστίνινους, "Κι ήθελε ακόμη πολύ φως να ξημερώσει
όμως εγώ δεν παραδέχτηκα την ήττα.(...)Η πρόγνωσίς σας ασφαλής. Θα πέσει η πόλις"

ΥΓ. Απορία...Όσοι Έλληνες πήγαν να επιβιβαστούν από Αμμόχωστο είναι Έλληνες πατριώτες ή όχι?
Ας μας απαντήσει η κομμουνιστική(sic) κυβέρνηση του... πατριώτη Χριστόφια.

Unknown said...

Γεια σου Μάκη ο Γιάννης απο Ζάκυνθο είμαι έχω γράψει και εγώ ένα κείμενο για την θηριωδία και την επίθεση του Ισραήλ...
Αν θέλεις σε παρακαλώ ρίξε μια ματιά
http://topaiditisplateias.blogspot.com/2010/05/blog-post_31.html

ΥΓ
ΤΟ ΑΚΕΛ δεν είναι αριστερό κόμμα αλλά υποκρίνεται το Αριστερό...είναι εντελώς ότι χειρότερο έχει βγεί στην ΚΥΠΡΟ...
Έχω φίλους αριστερούς κύπριους που καθημερινώς βρίζουν την πολιτική του ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ....