Monday, December 29, 2008

Πίσω φονιάδες! Η Γάζα κι ο λαός της θα μείνουν όρθιοι!


Το σιωνιστικό ρατσιστικό κράτος του Ισραήλ προχώρησε σε μια απίστευτη σφαγή με πάνω από 200 καταμετρημένους νεκρούς και 300 τραυματίες χτυπώντας με F-16 την πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή του κόσμου, τη Λωρίδα της Γάζας. Εκεί που σε μόλις 360 τ. χλμ. στριμώχνονται 1,5 εκατομμύριο Παλαιστίνιοι, πλήρως αποκομμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο εξαιτίας του πολυετούς από ξηράς, αέρος και θαλάσσης αποκλεισμού από το κράτος του Ισραήλ (και εν μέρει της προδοτικής ηγεσίας της Αιγύπτου).
Χωρίς φάρμακα, χωρίς ηλεκτρικό, σε μόνιμη κατάσταση υποσιτισμού ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού, γράφεται στη Γάζα η πιο μεγαλειώδης και συγκινητική ιστορία Αντίστασης στην ιστορία των τελευταίων 25 ετών. Οι αποκλεισμένοι - σε αυτό το σύγχρονο “γκέτο της Βαρσοβίας” - Παλαιστίνιοι, αγωνίζονται για το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια και την αυτοδιάθεση, “μέχρι την τελευταία σταγόνα του αίματός τους“, όπως δήλωσαν οι αξιωματούχοι της Χαμάς μετά την σημερινή σφαγή.200 άνθρωποι νεκροί μόνο και μόνο γιατί το σιωνιστικό καθεστώς βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο και πρέπει οι διάφοροι υποψήφιοι ανθυποφύρερ του να αποδείξουν ότι μπορούν ακόμη να σφαγιάζουν χωρίς έλεος τους Παλαιστίνιους, ότι δεν ξέχασαν την “τέχνη” που τελειοποίησαν από το 1948 και δώθε.
Και πίσω από τους φονιάδες το Μπουσικό καθεστώς υπανθρώπων που κυβερνάει τις ΗΠΑ και σχεδόν συνεχάρη το Ισραήλ για την “αποτελεσματικότητά” του, ο μουγκός Ομπάμα-ελπίδα του πλανήτη, οι γλοιώδεις υποκριτές του ΟΗΕ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης που εξισώνουν τα F-16 με τις αυτοσχέδιες στρακαστρούκες της Χαμάς (βλέπε ΕΔΩ). ΑΘΛΙΟΙ!
Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές οι αεροπορικές επιθέσεις των Ισραηλινών συνεχίζονται αποτελώντας το φρικιαστικό πρελούδιο για μια πιθανή χερσαία εισβολή που θα σημάνει σίγουρα μια απίστευτη σφαγή αμάχων. Να μην αφήσουμε τους Παλαιστίνιους μονάχους στον υπερ πάντων αγώνα τους…

ΠΙΣΩ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ! ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!

ΥΓ. Η σκέψη μας αυτή τη στιγμή, μαζί με τον μαρτυρικό λαό της Γάζας, βρίσκεται και στους διεθνείς, ηρωικούς, συντρόφους του Διεθνούς Κινήματος Αλληλεγγύης (ISM) και του Κινήματος Ελεύθερη Γάζα (Free Gaza) και ιδιαίτερα στον Γ., που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της έμπρακτης αλληλεγγύης στον Παλιστινιακό Λαό της Γάζας, διακινδυνεύοντας τη ζωή τους για να μας στείλουν φωτογραφίες και βίντεο από το μακελειό.

Πηγή: Το Ιστολόγιο του Εξαποδώ

2 comments:

Δημήτρης said...
This comment has been removed by the author.
Δημήτρης said...

Και οι δύο θέλουν την Παλαιστίνη, οι μεν επειδή είναι ο τόπος τους εδώ και χρόνια και οι δε επειδή απλά λένε πως έχουν τη δύναμη και την θέλουν; Σε αυτή την περίπτωση όπως και σε κάθε παρόμοια στην ιστορία κηρύσεται πόλεμος επεκτατικός από την μία πλευρά και το αίμα ρέει άφθονο στα πεδία της μάχης... Για να αποφευχθούν τέτοια φαινόμενα μετά τον 2ο Π.Π. δημιουργήθηκε ο Ο.Η.Ε., ο οποίος μόνο ορντινάτσα των δυνατών αποδεικνύεται πως είναι κάθε φορά αρα να αποφευχθεί η αιματοχυσία είναι αναπόφευκτη, τότε τι γίνεται; Μάλλον το πράγμα ξεκαθαρίζει στο πεδίο της μάχης... Αυτό όμως δεν γίνεται σε αυτή την περίπτωση... Και έτσι έχουμε αυτή την κατάσταση, να χύνεται το αίμα αργά και σταθερά τόσα χρόνια, πολύ περισσότερο από την πλευρά των Παλαιστηνίων αλλά και από την πλευρά των Ισραηλιτών αθώων πολιτών... Το ποιος χύνει περισσότερο αίμα έχει να κάνει με τον συσχετισμό δυνάμεων... Η στάση της διεθνούς κοινότητας είναι με το συμφέρον της και όχι με την ηθική και έτσι τάσεται έμεσα με τους Ισραηλινούς, γιατί η ηθική λέει πως και αυτοί οι άνθρωποι πρέπει κάπου να ζήσουν... Από την άλλοι καμιά από τις δύο ηγεσίες δεν προτίθεται να καθήσει στο τραπέζι του διαλόγου... Και έτσι έχουμε μόνο θύματα και από τις δύο πλευρές αθώους. Το πως έρχονται κάθε φορά οι νεκροί είναι άλλοι συζήτηση που συνήθως έρχεται μετά τον πόλεμο, μόνο που ο συγκεκριμένος πόλεμος είναι πολύ ιδιόμορφος μαις και δεν έχει κηρυχθεί ποτέ... Απλά το αίμα ρέει μπροστά από μια πολιτική του αποκλεισμού και του αργού θανάτου από την μία πλευρά και από την άλλη των τυφλών κτυπημάτων απελπισίας εις το όνομα του ιερού πολέμου...