Sunday, December 7, 2008

Ηταν 15 χρόνων ρε καριόληδες...

9 comments:

Anonymous said...

Αγαπητέ Μάκη.
Έκαψες και εσύ σημαία;

Anonymous said...

Οργή και Θλίψη, ένα 15χρονο παιδι!!! δεν πρόλαβε να αγαπήσει, να ελπίσει, να φοβηθεί. Η σφαίρα του φονιά με τη στολή σταμάτησαν την καρδιά του. Την ψυχή του όμως δεν την έπληξαν. Η ψυχή του είναι στη θλίψη και την οργή που νιώθω εγώ και εσύ όταν κοιτάζουμε τη φωτογραφία του, όταν κοιταζόμαστε στους καθρέφτες. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ.
D.

Κόκκινη Πιπεριά said...

Ανώνυμε τη σημαία που προσκυνούν κάτι τύποι σαν εσένα ή τον ειδικό φρουρό ναι την καίω με μεγάλη ευχαρίστηση...

Δολοφνήθηκε ένα παιδί 15 χρόνων και εσύ μιλάς για σημαίες... Κακομοίρη!

Anonymous said...

Αγαπητέ Μάκη,
κατανοώ τον εκνευρισμό σου αλλά...

την σημαία;
Εσύ;
Μία συγγνώμη για εμάς που σε ακούμε και σε διαβάζουμε είναι αρκετή.

Anonymous said...

Μάκη, η σημαία συμβολίζει άλλους νεκρούς, οι οποίοι έπεσαν για τους ίδιους λόγους (ελευθερία - δημοκρατία). Καίγοντάς την για έναν νεκρό, ακυρώνεις τους υπόλοιπους. Μην εκχωρείς τη χρήση της στο μπατσάδικο σκυλολόι.

Κόκκινη Πιπεριά said...

Η γαλανόλευκη του ΕΛΑΣ, της ΕΠΟΝ, της ΕΟΚΑ, του Πολυτεχνείου είναι η γαλανόλευκη που κυματίζει στο σπίτί μου, που τιμώ, σέβομαι και αγωνίζομαι. Η γαλανόλευκη των μπάτσων, των γερμανοτσολιάδων, δεν ήταν και θα γίνει ποτέ η γαλανόλευκη της αγωνιζόμενης Ελλάδας.

Anonymous said...

μπράβο ρε Μάκη/πιπεριά, καλά τα λες στα ζωάκια,έχει να κάνει με σημαίες ρε;;;;;;;;;είμαι στη Βρετανία και δε μπορω να αντέξω άλλο εδώ,θέλω να κατέβω και να πετάξω πέτρα νεράτζια οτιδήποτε βρω σε αυτούς,σε αυτούς που μας στέρησαν τα όνειρα μας,μας εξόρισαν εδώ.

Anonymous said...

Όποιος συγχέει το κράτος με την πατρίδα και το συμβολό της - την σημαία - χρειάζεται ένα μικρό ξεκαθάρισμα στο μυαλό του.

Εξάλλου όλα μπορούν να συκοφαντηθούν π.χ. ΕΟΚΑ (Γρίβας-Χ-"γερμανοτσολιάδες),σωστά;

Εξόριστε George:
Κάποτε ήταν η Μακρόνησος τώρα η Βρετανία. Γιατί δεν πετάς πέτρες και νεράτζια εκεί;

Kostas (a.k.a. Black Sheep) said...

Μάκη, επειδή ξέρω τις απόψεις σου (τις έχεις εξάλλου δημοσιεύσει και εδώ) νομίζω πως αυτή η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι ύβρις για το ίδιο το παιδάκι...
Υπάρχουν εκατοντάδες άλλες στο διαδύκτιο που δείχνουν το φόρο τιμής στο μικρό Αλέξη. (Eννοώ στο σημείο του θανάτου του με κεριά,κλπ). Γιατί επιλέγεις αυτή τη συγκεκριμένη στην οποία κάποιοι καίνε σημαίες ???
Και πως ξεχωρίζεις την ελληνική σημαία της ΕΠΟΝ με αυτή του μπάτσου? Ίδιες είναι και οι δύο. Μπαίνεις σε επικίνδυνες ατροπούς ...

Να τονίσω πως δεν το λέω με την έννοια της σημαίας ως ισάξιο του θανάτου, ή της σημαίας ως σύμβολο του "έθνους".
Το λέω γιατί απ ' τη μία με αυτό τον τρόπο "καπελώνεται" ένα θύμα από ένα συγκεκριμένο χώρο στον οποίο (απ' ότι λένε οι συγγενείς του) δεν άνηκε και απ' την άλλη (το σοβαρότερο) δίνουμε άλλοθι στους Κούγιες να "φακελώσουν" τον Αλέξη σε μία συγκεκριμένη ιδεολογική ομάδα. Ήδη στο διαδύκτιο έχουν αρχίσει να το αναμασάνε αυτό...

Προς George
Αν κακοπερνάς στην Βρετανία, ευχαρίστως να σε αντικαταστήσω. Προσφέρομαι να "εξορισθώ" εγώ στη θέση σου και να έρθεις εσύ εδώ...
Indeed & Oh yes!!!