Monday, June 9, 2008

Την Τετάρτη υπάρχει διαμαρτυρία στο χώρο του Παλιού Σεράφειου κολυμβητήριου (Πειραιώς & Πέτρου Ράλλη), γιατί ο Κακλαμάνης κάνει 2η Φιέστα(!) στο χώρο, ενώ ετοιμάζετε να ρίξει χιλιάδες κυβικά τσιμέντου. Οι γείτονες/ισσες να είμαστε όλοι και όλες εκεί στις 7:30 μ.μ. απέναντι από το στο ΣΕΡΑΦΕΙΟ (Πειραιώς & Πέτρου Ράλλη) Διαβάστε για την προηγούμενη διαμαρτυρία στο Σεράφειο που αντιμετωπίστηκε με τα ΜΑΤ και για τα σχέδια τσιμεντοποίησης.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ & ΥΨΗΛΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΙΑΤΙ:
►Κουραστήκαμε παιδιά και γονείς να πηγαίνουμε στη Λένορμαν, στον Πανελλήνιο, στη Νίκαια , στο Αιγάλεω
► Από το 1999 βαρεθήκαμε να ακούμε υποσχέσεις
►9 χρόνια μετά, τα παιδιά ξέρουν για το Σεράφειο από τις διηγήσεις των γονιών τους
► Η ζωή στις γειτονιές μας δεν αντέχει ούτε τετραγωνικό τσιμέντο παραπάνω
►Γραφεία, εκθετήρια και εμπορικά υπάρχουν ήδη πολλά, δεν χρειάζονται και εδώ
► το περιβάλλον δεν το κληρονομούμε το δανειζόμαστε από το μέλλον και από τις επόμενες γενιές
9 χρόνια μετά η παιδική χαρά μίκρυνε 10 φορές
► Έως το 1999 υπήρχε στη γειτονιά μας το Σεράφειο κολυμβητήριο. +ίπλα του υπήρχε μεγάλη παιδική χαρά 3280 τ.μ., σήμερα εγκαινιάζει ο +ήμος δείγμα παιδικής χαράς 333 τ.μ. (1 τραμπάλα, 1 κούνια 2 θέσεων, 1 κούνια 2 θέσεων για μωρά και 3 παιχνίδια)
► Η διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου κόστισε 800,000 Ευρώ και για να μην ξεχνάμε κοντά 300 εκατομύρια δραχμές, που τα πληρώνουν οι δημότες, αντί να τα πληρώσουν οι υπεύθυνοι που με την αμέλεια τους εξαθλίωσαν τόσα χρόνια το χώρο.
► Ελπίζουμε ότι αυτή η παιδική χαρά είναι το δείγμα και ότι η κανονική θα φτιαχτεί εκεί που ήταν για πολλά χρόνια και την ξήλωσε η αμέλεια και η αδιαφορία.
► Αντίστοιχα μήπως αντί για το κολυμβητήριο φτιάξετε μία μπανιέρα;
► Πόσα Ευρώ προβλέπονται για συντήρηση και φύλαξη του χώρου; Μήπως μετά από 10 χρόνια θα ξαναπληρώσουμε για νέα ανάπλαση;

Υ.Γ. Με το πάρκινγκ - προαύλιο ναού παραπλεύρως τι γίνεται;

No comments: