Wednesday, June 13, 2007

"Μαζεύουν" το απαράδεκτο βιβλίο...

Ολα δείχνουν ότι η κυβέρνηση αναζητεί τρόπο για να μαζέψει το απαράδεκτο βιβλίο της ιστορίας της ΣΤ' Δημοτικού. Οι αντιδράσεις έχουν γίνει ορμητικό ποτάμι και ενόψει εκλογών ο Καραμανλής δεν θα αφήσει την Γιαννάκου να στείλει ψήφους στον Καρατζαφέρη. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του αναπληρωτή κυβερνητικού εκπροσώπου Ευάγγελου Αντώναρου, ο οποίος δήλωσε: "Τώρα γίνονται οι διορθώσεις. Όταν γίνουν όλες οι διορθώσεις η Υπουργός Παιδείας θα προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις", δήλωσε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας σε ερώτηση με αφορμή δημοσίευμα ότι ο πρωθυπουργός έχει δώσει εντολή να αποσυρθεί το βιβλίο της Ιστορίας της ΣΤ' Δημοτικού. Ο εκπρόσωπος τόνισε πως "ισχυρισμοί ανάλογοι αυτών που περιέχονται σε δημοσιεύματα παραγνωρίζουν ορισμένα απλά στοιχεία: Έχουμε ένα βιβλίο Ιστορίας του οποίου η συγγραφή είχε παραγγελθεί από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Στο βιβλίο αυτό, όταν ολοκληρώθηκε η συγγραφή του, παρουσιάσθηκαν λάθη και εκφράσθηκαν από πολλές πλευρές διαφωνίες για ορισμένα τμήματά του". Ο Ευ. Αντώναρος υπενθύμισε πως "είναι η σημερινή κυβέρνηση, δια της Υπουργού Παιδείας, που ζήτησε από την Ακαδημία Αθηνών να διατυπώσει τη γνώμη της". Και κατέληξε λέγοντας ότι "βρίσκω περίεργη τη στάση ορισμένων, που - τώρα που γίνονται οι διορθώσεις,όπως είχαμε προαναγγείλει - διατυπώνουν διάφορους απίθανους ισχυρισμούς. Ε' λοιπόν, δεν κάνει η κυβέρνηση τις διορθώσεις. Δεν γράφουν οι κυβερνήσεις βιβλία Ιστορίας. Τα βιβλία τα γράφουν οι ιστορικοί και οι επιστήμονες».

Πιπεράτο σχόλιο: Ολα αυτά σωστά κύριε Αντώναρε! Δεν μας λέτε και πότε θα αποσυρθεί το βιβλίο;

Πιπεράτη προτροπή: Οσοι έχουμε φίλους, συγγενείς, γνωστούς που ψηφίζουν ΝΔ στην Α' Αθηνών να τους λέμε: ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ. ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ! Η "Κόκκινη ΠΙπεριά" θα αρχίσει σύντομα... καμπάνια για το.... ΜΑΥΡΙΣΜΑ της Γιαννάκου!

3 comments:

Greg said...

Μαύρισμα! Καί του Γεωργιάδη (της ΝΔ) και του Λομβέρδου και, και... Μαζί σου!

ange-ta said...

Καλησπέρα σε όλους (δηλαδή στους δύο)
Αχχ μπαγάσιδες άντροι, όλο με τις γυναίκες τα βάζετε!
Με τη κυρία Ρεπούση, η οποία δηλώνει αυτάρεσκα, ότι η Ακαδημία δεν είναι άρμόδια να ομιλεί, με την τόσο γλυκειά κυρία Γιαννάκου, που κάθε φορα που βλέπει τον αρχιεπ. Χριστόδουλο του φιλάει ταπεινά το χέρι και δηλώνει υποταγή στην εκκλησία!
Τι άλλο θέλετε δηλαδή.
Το "άθεο" βιβλίο το σκαρφίστηκε κάποιος κύριος γέννους ουδετέρου, ήτοι το ΠΑΣΟΚ!
Οσο για την Κύπρο, η κυρία Ρεπούση δήλωσε: Γιατί δεν είναι διχασμένη;; ψέμματα θα λέμε στα παιδιά;;
Την αλήθεια τους λέμε και την αλήθεια των άλλων, όχι μόνο τη δική μας.
Φοβερή ιστορική παρατήρηση.
Η ιστορία έχει άλλη όψη κάθε φορά. Ανάλογα με το ποιός την βλέπει.

Anonymous said...

Μαύρισμα στους Νίκο Γεωργιάδη ΝΔ βουλευτή Κερκύρας, Μαριέττα Γιαννακου Ά Αθήνας, Πέτρο Ευθυμίου Β΄Αθήνας, Νίκο Μπίστη Β΄Αθήνας, Μαριλέννα Κοππά Β΄Αθήνας κ.α. και "εμπάργκο" στα έντυπα του Λαμπράκη ΒΗΜΑ και ΝΕΑ όπου έχει μαζευτεί όλη η σαπίλα η ρουφιανιά και όλο το "εκσυγχρονισταριό" με τις "προοδευτικές ιδέες" και τις δεξιές τσέπες..