Saturday, June 9, 2012

Στο τηλεκαφενείον "Η Ελλας"

Του Τάκη Πατσάκη

Σκηνές ομαδικής παράκρουσης, απότοκο της εθνικής μας μοναξιάς και παρακμής, εκτυλίχθησαν σε γνωστό τηλεοπτικό σταθμό (μικρή σημασία έχει το όνομα του) με πρωταγωνιστές/στριες γνωστούς/στές «τρόφιμους» της μυντιακής μας «Δημοκρατίας».

Αυτό που είδαμε όλοι στις οθόνες μας, δεν ήταν τίποτε άλλο παρα η επίδειξη πνευματικής ανεπάρκειας, τυπικό προϊόν της έλλειψης υγειών προτύπων και κατ επέκτασιν ουσιαστικής παιδείας ενός ολόκληρου λαού, που σαν τηλεοπτική εικόνα του έβγαλε αυτό το σκουπιδαριό που όλοι «βιώσαμε»…

Ένα συνονθύλευμα λοιπόν κάποιων «υπανθρώπων», «αστέρων» του κομματικού κατινισμού, που απειλεί να μας σώσει ως εργάτες, έθνος κλπ, ΚΑΙ στις 17 Ιουνίου, φρόντισε να διασύρει για πολλοστή φορά, όχι μόνο την πολιτική σαν ουσιαστική έννοια αλλα πολλή δε περισσότερο, την αξιοπρέπεια όλων υμών των δύστυχων τηλεθεατών που είχαμε την ατυχία να τους …απολαύσουμε για πολλοστή φορά ΚΑΙ τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Και τι δεν παρέλασε μπροστά στα έκπληκτα μάτια μας εκείνα τα κωμικοτραγικά τηλεοπτικά λεπτά!;

Η παντελής έλλειψη γνώσης νόμων και ήθους θες; (Ωραία μου ξανθιά κυρία του ΣΥΡΙΖΑ, κάποιοι πρέπει να σας μάθουν ότι είναι άλλο πράγμα ο υπόδικος και άλλο ο κατάδικος).

Ο γνωστός αγοραίος πολιτικός λόγος του επίσης γνωστού ΚΚΕ και των εκπροσώπων αυτού με τους επίσης γνωστούς χαρακτηρισμούς που είναι πάντα διανθισμένος με κοσμητικά επίθετα και show για όλους και για όλα; (Χουντοφασίστες, φρατζόλες, παλαιότερα, αγορασμένες από πτωχούς πλην τίμιους φούρνους των Βου-Που, φρασεολογία βγαλμένη μέσα από τα καλλίτερα λεξικά της συμπαθούς τάξης του κλειστού επαγγέλματος των μεταφορέων)!

Το …υπεράνω άνετο στυλάκι …επιπέδου Α’ Αθήνας, του ατάραχου ασπρομάλλη κυρίου της ΝΔ την ώρα που γύρω του γινόταν ο κακός χαμός;

Η ο πολύς μάγκας, βαρύς και αψύς νέος Χρυσαυγίτης που στο διάβα του σαρώνει και ακολούθως κρύβεται για να μην αντιμετωπίσει τους νόμους του κράτους που ο ίδιος μας ορκίζεται ότι μάχεται για την εφαρμογή τους ;;;; (Φυσικά στους μετανάστες μόνο)!

Και τι μας έμεινε τελικά ως ηθικό δίδαγμα μετά από όλο αυτό το μακελειό;

Εγώ προσωπικά, φοβάμαι να το διατυπώσω…

Το μόνο που θα ψελλίσω με βαριά καρδιά, είναι τούτο:

Ο θεός ας αναπαύσει την ψυχή των κομμάτων, του λαού και γενικά αυτής της χώρας…

Αιωνία μας η μνήμη λοιπόν!

Υ.Γ. Εσκεμμένα δεν ανάφερα (πουθενά) τα ονόματα των πρωταγωνιστών του συγκεκριμένου “reality”, με σκοπό τη μη παιρεταίρω διαφήμιση τους. Και ο λόγος που δεν θέλω να κάνω κάτι τέτοιο, είναι γιατί από μόνοι τους όλοι αυτοί και αυτές, συνθέτουν τον ορισμό της δυσφήμισης της Ελλάδας, μέσα και έξω από αυτήν.

No comments: