Tuesday, October 26, 2010

Επίθεση Ανθιμου σε Μπουτάρη...

Αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, επισημαίνοντάς του πως αν δεν σταματήσει την εναντίον του κριτική και δεν ανακαλέσει τα όσα εναντίον του έχει πει δεν πρόκειται να εκλεγεί δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
Κατά τον εορτασμό του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου που έγινε παρουσία της πολιτικής ηγεσίας, ο Άνθιμος, σύμφωνα με το enet.gr, φέρεται να είπε στον κ. Μπουτάρη όταν φίλησε το σταυρό και πήγε να του δώσει το χέρι έξω από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου πως «η εκκλησία θα είναι εναντίον σου».
Χθες, ο Γιάννης Μπουτάρης, μιλώντας στην εκδήλωση της Δημοκρατικής Αριστεράς στο λιμάνι Θεσσαλονίκης και στην εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο με ομιλητή τον Γιάννη Ραγκούση, χαρακτήρισε τους Ψωμιάδη, Άνθιμο και Παπαγεωργόπουλο ως «το τρίγωνο του συντηρητισμού της Θεσσαλονίκης», αποκαλώντας παράλληλα τον Άνθιμο «μουτζαχεντίν που δεν έχει καμία σχέση με την ορθοδοξία».

Σχόλιο: Καλά του ξηγήθηκε ο σεβασμιώτατος. Ο Μπουτάρης εκτός του ότι είναι του μνημονιακού μπλογκ, τον κόβω και για ψιλοάθεο με τα σκουλαρίκια και τα τατουάζ. Μπράβο Ανθιμε...


6 comments:

Anonymous said...

Καλά κρασιά.!!!
Αν ήξερε ο Μπουτάρης τι κάνει,
τότε όλα θα ήταν καλύτερα

Αλλά άμα το μυρμήγκι θέλει να χαθεί
βγάζει φτερά!

Anonymous said...

Θάχε φαίνεται πιει κανένα κρασί
Μπουτάρη
ο Μπουτάρης...

Anonymous said...

Μπράβο στον Άνθιμο!

Anonymous said...

τι θελει ο Μπουταρης στα 80 του να γινει δημαρχος????????
ταχει χασει τελειως.

τον ξεραμε για τα καλα κρασια του
και την αγαπη του για τον ΑΡΗ μας

αντε ρε μπαρμπα γιαννη
τι παλιμπαιδιζεις

θεσσαλονικιος

Anonymous said...

Πόσες εξαγωγές κρασιού κάνει στην Τουρκία ο Μπουτάρης; Και ας μην πει κανείς "μα οι Τούρκοι δεν πίνουν". Πίνουν και ειδικά στα κοσμοπολίτικα κέντρα, όπως η Κων/λη, Σμύρνη και Άγκυρα. Αλλά εκτός των Τούρκων, πίνουν και τα μερικά εκατομμύρια τουριστών, που επισκέπτονται την Τουρκία κάθε χρόνο.

Είναι επικίνδυνο να κάνεις business, προτείνοντας την μετονομασία της Α. Παύλου στην Θ/νίκη σε Κεμάλ Ατατούρκ.

Ο Άνθιμος, την 26η τρέχοντος, μετά την λειτουργία στον Άγιο Δημήτριο, αρνήθηκε την χειραψία στον Μπουτάρη, λέγοντάς του ότι "δεν μπορείς από την μία να με λες "ταλιμπάν" και "εθνικιστή" και από την άλλη νε μου δίνεις το χέρι. Αυτό είναι κοροϊδία!". Είχε απόλυτο δίκιο.

Anonymous said...

Είχε δίκιο ο Άνθιμος!.