Thursday, September 23, 2010

Απορίες...

Ρωταω τους αντι-μνημονιακούς επαναστάτες που υποστηρίζουν τους ιδιοκτήτες φορτηγων-βυτιοφόρων. Ολες αυτές τις μέρες οι εργαζόμενοι οδηγοί (που ζουν από την εργασία τους) πληρώνονται; Γιατί αν δεν πληρώνονται (καθότι οι ίδιοι δεν απεργούν...) πρόκειται για λοκ άουτ. Ενα λοκ άουτ που ο Λαφαζάνης και ο Συνασπισμός υποστηρίζει.

7 comments:

bouuu said...

Ο Λαφαζάνης για να βρει ακροατήριο είναι ικανός να υποστηρίξει και το λοκ άουτ στο ΝΒΑ.

Απορία:Τον Πασβαντίδη? τον Πασβαντίδη???Όταν λες οι σύντροφοι επέλεξαν, εννοείς σύντροφοι-αυριανιστές;
Μετά μας φταίει το ήθος και η διαδρομή του Μητρόπουλου.

Τουλάχιστον ξέρουμε πως θα είναι η νέα κεντροαριστερά.Αιδώς Αργείοι...

Anonymous said...

Καλό είναι πάντως πριν καταδικάσεται ένα κλάδο 30.000 ανθρώπων να μην ενημερώνεσται μόνο από το MEGA,κινδυνεύεται να κατηγορηθείται ως φιλοκυβερνητικοί! Μιας και δεν είσαστε! Δεν είναι εταιρείες η συντριπτική πλειοψηφία των φορτηγατζήδων, μόνοι τους το δουλεύουν.

Κόκκινη Πιπεριά said...

Ρε buuuu τι θέλεις; να "κόβω" τα σχόλια σου; Ημαρτον πλέον. Ασχολείσου και τίποτα άλλο, εκτός από τις επιλογές της Δ.Α. Αντί να απαντήσεις στο ποστ επιτίθεσαι στην ΔΑ; Ελεος. Τόση εμπάθεια πλέον;

Πασβαντίδη επέλεξαν τι να κάνουμε; Ισως θα έπρεπε να επιλέξουν τον Κορτζίδη ο οποίος έκανε απεργία πείνας κατά της συνέννωσης των δήμων, μειώνοντας τους σημαντικούς αγώνες που είχε κάνει για τη πόλη του.
Κάνε μας τη χάρη σε παρακαλώ...

@ Ανώνυμε

Οχι δεν μας ενημερώνει το Μέγκα. Εχεις αναρωτηθεί γιατί κανένας άλλος κλάδος δεν υποστηρίζει τον αγώνα των ιδιοκτητών φορτηγών; και εν εντέλει εγώ ρωτάω αν πληρώνονται οι εργαζόμενοι οδηγοί. Πληρώνονται;

Κόκκινη Πιπεριά said...

Οσο για το ήθος του Μητρόπυλου, σε διαβεβαιώ ότιν ο Πασβαντίδης είναι κολοσσός ηθικής μπροστά στον εργατολόγο σου...

bouuu said...

Λίγη(φαντάσου να ήταν πιο έντονη) πολιτική αντιπαράθεση και η περίφημη αριστερή ανεκτικότητα πάει περίπατο.
Σίγουρα η ιερά εξέταση δεν ανήκει στο δικό σας κόσμο;Στα δύσκολα κρίνεται αυτό.

Δε σας φταίει κανείς, εαν σας εκθέτουν οι επιλογές των "συντρόφων" σας και εάν τα έχετε κάνει μπάχαλο μέσα σε λιγότερο από 6 μήνες.

Η φράση "εργατολόγος σου" δείχνει καταβολές ΚΚΕ ως προς το πως αντιλαμβάνεσαι την πολιτική αντιπαράθεση;

Αν δεν το είχες κάνει κομματικό φερέφωνο θα λέγαμε και τπτ άλλο.
Ούτε πλάκα δεν έχετε πλέον.Κόψτο το ρημάδι.Κάνε μου τη χάρη...

Κόκκινη Πιπεριά said...

Ανεκτικότητα σε απόψεις ναι. Σε εμπάθεια ποτέ! Σε κάθε σου σχόλιο γράφεις εναντίον της ΔΑ.

Καμία επιλογή συντρόφων μου δεν με εκθέτει. Καμία. Αντίθετα εσύ εκτίθεσαι που το παίζεις "ανεξάρτητος" και "αυτόνομος" και δήθεν σε ενοχλεί ότι το εχω κάνει κομμάτικο φερέφωνο. Γιατί σχολιάζεις τότε;

Συγγνώμη που δεν σε ρώτησα πως θα διαχειριστώ το μπλογκ μου. Είμαι μέλος της ΔΑ και θελω μέσα από την Πιπεριά να βοηθήσω το κόμμα μου. Αν δεν σ' αρέσει λυπάμαι... Δεν μπορώ να κάνω τίποτα....

Anonymous said...

Αν δε δουλεύουν λόγω της απεργίας των αφεντικών τους πρέπει να πληρώνονται. Ξεκάθαρα, αν όχι είναι καταδικαστέο.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι καλό είναι να βλέπουμε τι γίνεται στη πλειοψηφία του χώρου, τι επιπτώσεις θα έχουν αυτές οι αλλαγές σε ένα κόσμο που έχει καταχρεωθεί όλα αυτά τα χρόνια, έχει δουλέψει σκληρά για να έχει μια καλύτερη ζωή, ένα καλύτερο μεροκάματο, όπως λένε στη γλώσσα τους. Δεν αναφέρομαι στους διάφορους ηγετίσκους τους που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να διαπραγματευτούν τη θέση τους στις μελλοντικές εξελίξεις.
Όσο για το ποιός υποστηρίζει ποιόν είναι μεγάλη κουβέντα, αλλά αναρωτιέμαι ακόμη θα μιλάμε για τους κακούς φορτηγατζήδες, γιατρούς, δημόσιους υπάλληλους, ταξιτζήδες κ.λ.π. και θα στρεφόμαστε ο ένας στον άλλο; Αν και δε νομίζω ότι υπάρχει αρνητική διάθεση στο κόσμο απέναντί τους, εγώ τουλάχιστον δεν συνάντησα κάτι τέτοιο και λόγω δουλειάς βλέπω πολύ κόσμο καθημερινά. Αλλά και πάλι δε νομιζω ότι αυτό είναι κριτήριο για έναν αριστερό άνθρωπο.
Τα κακώς κείμενα σε ένα χώρο δεν τα διορθώνει κανείς καταστρέφοντας τους ανθρώπους που δουλεύουν σε αυτόν. Να δούμε ποιοί τα τροφοδοτούσαν και τα στήριζαν τόσα χρόνια και τη σκοπιμότητα της τωρινής τους πολιτικής.