Sunday, May 2, 2010

1.500.000 ευρώ επίδομα για αγορά H/Y!!!

Την ίδια στιγμή που ανακοινώνονται τα νέα οικονομικά μέτρα και οι"απλοί άνθρωποι του μόχθου" καλούνται να πληρώσουν "το μάρμαρο", η Βουλή των Ελλήνων κατά ομόφωνη απόφαση (ΦΕΚ223 Α) ενέκρινε, εν μέσωκρίσης, πρόγραμμα επιδότησης για όλους ανεξαιρέτως, τους βουλευτέςκαι ευρωβουλευτές προκειμένου να αγοράσουν το δικό τους προσωπικόεξοπλισμό πληροφορικής, προκειμένου να αναπτύξουν τις δημόσιεςσχέσεις τους μέσω του διαδικτύου με προϊόντα όπως: Επιτραπέζιους Η/Υ , Laptops, Notebooks, πολυμηχανήματα-εκτυπωτές,Τηλεφωνικό κέντρο, Fax, Λογισμικό αυτοματισμού πολιτικού γραφείου, προγράμματα Η/Υ ,Δορυφορικό δέκτη και ότι άλλο gadget μπορεί ναπεριλαμβάνει ένα σύγχρονο πολιτικό γραφείο.
Όπως προκύπτει από το επίσημο έγγραφο κάθε βουλευτής επιλέγονταςτον δικό του προμηθευτή, προσκομίζει στο Τμήμα Προμηθειών καιΔιαχειρίσεως της Βουλή τιμολόγια αγορά έως 5.500 ευρώ έκαστος (αναλόγως με την κατηγορία που ανήκει) και ο προμηθευτής θα. περνάεινα εξοφλείται από τη Βουλή των Ελλήνων.
Με έναν πρόχειρο υπολογισμό των τριακοσίων της βουλής μαζί με τους ευρωβουλευτές πού επίσης δικαιούνται το επίδομα μάς δίνει ένα ποσόμεγαλύτερο από 1.500.000 ευρώ. Με τις υγείες μας, να τους χαιρόμαστε!!!

2 comments:

haridimos said...

Κάποιος πρέπει να στηρίξει και την αγορά της πληροφορικής !

LOUKAS said...

Την άλλη φορά να γράφετε και τα υπόλοιπα στοιχεία του ΦΕΚ.
Δηλαδή ΦΕΚ 223Α και 13.11.2009, δηλαδή ούτε σήμερα, ούτε χθες, ούτε την προηγούμενη βδομάδα, ούτε καν τον πρηγούμενο μήνα!
Αλλοιώς είναι λάσπη!
Το πιλοφόρι, το μυστρί...

Ο νοών νοήτω...

Γειά σου ρε Χάρη
Χαθήκαμε