Thursday, October 29, 2009

Συνάντηση για τον Φιλοπάππου τη Κυριακή


Μετά τη συνέλευση μας την Κυριακή 18 Οκτώβρη, συνεχίζουμε για την υπεράσπιση και τη φροντίδα του λόφου μας. Επειδή ο χειμώνας και η κατάλληλη εποχή για φυτεύσεις φθάνει, καλούμε όσους και όσες μπορούν να έρθουν σε μια ανοιχτή συζήτηση και προγραμματισμό για το θέμα της βλάστησης του λόφου και της στάσης του Δήμου στο θέμα αυτό. Θέλουμε να προγραμματίσουμε φυτεύσεις αλλά και να οργανώσουμε την πίεση μας προς το Δήμο, καθώς η φροντίδα των επτακοσίων στρεμμάτων του Φιλοπάππου είναι αδύνατο να εξαρτάται μόνο από την καλή θέληση των πολιτών.

Το ραντεβού είναι όπως πάντα απολύτως ανοιχτό και είμαστε ευπρόσδεκτοι όλοι και όλες καθώς και φίλοι και γείτονες που πιθανά θέλουν να συνεισφέρουν.

Η συνάντηση είναι αυτή την Κυριακή στις 12:30 μμ. Ήταν να γίνει στου Λουμπαρδιάρη, αλλά καθώς τα δελτία καιρού μιλάνε για πολύ κρύο το Σαββατοκύριακο, ο μόνος διαθέσιμος χώρος είναι αυτός του ανοιχτού κοινωνικού χώρου και συμβουλευτικού χώρου υγείας, (πρώην ΠΙΚΠΑ) στα Άνω Πετράλωνα.

Ο χώρος βρίσκεται στα γνωστά πέτρινα σπίτια, κοντά εκεί που η οδός Τρώων γίνεται πεζόδρομος και αρχίζουν τα σχολεία. Η οδός είναι Τιμοδήμου και Ευαγγέλου Αντωνιάδου 29. Θα φροντίσουμε να υπάρχει καφές, τσάι, βουτήματα και όλα τα σχετικά.

Επισυνάπτουμε χάρτη καθώς είναι λίγο δύσκολο να το βρει κανείς την πρώτη φορά.




3 comments:

Τοπικός said...

Έλα ρε άτομο. Δημοσιεύεις πιο γρήγορα κι απ’ τον ίσκιο σου…

Παναγιώτης

Κόκκινη Πιπεριά said...

Κακό είναι Παναγιώτη;

Τοπικός said...

Καλύτερο δεν γίνεται :ο)