Sunday, March 9, 2008

Βαλκάνια, ώρα μηδέν

Η ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου αποτελεί ένα πολύ σημαντικό βήμα στην εκστρατεία των Αμερικανών, των Ευρωπαίων συμμάχων τους και των ντόπιων ακολούθων τους, σωβινιστών, για την ολοκληρωτική διάλυση των Βαλκανίων.

Επιχειρείται προκειμένου να λάβει σάρκα και οστά η υποταγή της Χερσονήσου του Αίμου στην Αυτοκρατορική νέα τάξη. Μια “τάξη” όπου ένα πολυεθνικό μωσαϊκό συγκρουόμενων εθνών και εθνοτήτων, θα ποδηγετείται από τους Αμερικανούς, μέσω των πανταχού παρόντων αμερικανικών βάσεων και των αεικίνητών πολυεθνικών τους, ενώ ως εγγυητές της «σταθερότητας» θα προβάλουν οι Αλβανοί αλυτρωτιστές μισθοφόροι της Νέας Τάξης και η περιφερειακή υπερδύναμη Τουρκία.

Το μοντέλο της δια της βίας και πυγμής συγκροτημένης «Νοτιοανατολικής Ευρώπης» έχει ήδη κατασκευαστεί προσεκτικά στα πολιτικά και κοινωνικά εργαστήρια της Αυτοκρατορίας.

Οι πρωταγωνιστές αυτής της εκστρατείας έχουν ονόματα, και αξίζει να τους ξαναθυμηθούμε. Είναι οι μεσολαβητές τύπου Νίμιτς και Αχτισάαρι. ο αυτοκρατορικός μάγος, Τζώρτζ Σόρος, μαζί με την πλειάδα των οργανώσεών του (τα ανά τα Βαλκάνια Ιδρύματα για την Ανοιχτή Κοινωνία, το CDRSEE και το International Crisis Group, με προεξάρχοντα τον Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι) και τους «Υπουργούς της Αλήθειας» που τον ακολουθούν, τους Λιάκους της κάθε χώρας. είναι οι υπουργοί της Ευρώπης «από το εξωτερικόν», όπως ο Μπερνάρ Κουσνέρ. είναι επίσης, προσωπικότητες και διανοούμενοι της Νατοϊκής χαβιαροαριστεράς, όπως ο Κον-Μπετίτ και ο Γκλυκσμάν.

Τέλος είναι όλος εκείνος ο συρφετός των εγχωρίων υποτακτικών τους: Ο πρώην μαφιόζος πολέμαρχος ηγέτης που ακούει στο παρατσούκλι «Το φίδι» και νυν πρωθυπουργός του αυτοανακηρυχθέντος ανεξάρτητου Κοσόβου, Χακίμ Θάτσι. οι μαθητευόμενοι γιάπηδες Μακεδονιστές της ΠΓΔΜ, που παίζουν το χαρτί του πιο παράλογου αλυτρωτισμού απέναντί μας, αδιαφορώντας αν αυτός αύριο θα στραφεί ενάντια στους ίδιους. και τέλος, πολλές από τις πολιτικές και οικονομικές ελίτ των Βαλκανίων (όπως η δική μας, της Ντόρας, του Γιωργάκη, του Κόκκαλη και του Μπόμπολα), που έχουν επενδύσει τα κεφάλαια και την πολιτική τους σταδιοδρομία στην υλοποίηση του νεοταξικού σχεδίου, παντελώς αδιάφοροι για τις τύχες των χωρών τους και της ευρύτερης περιοχής.

Το σχέδιό τους θυμίζει σε πολλά (βλέπε Μεγάλη Αλβανία) το αντίστοιχο του Χίτλερ, όταν η μπότα των Ες-Ες εγκαθίδρυσε τη ναζιστική νέα τάξη στα Βαλκάνια.

Τότε οι παρτιζάνοι και οι ελασίτες αντάρτες αντιστάθηκαν με τα κουρέλια τους γράφοντας μία από τις λαμπρότερες σελίδες της αντίστασης των λαών έναντι σε κάθε λογής κατακτητή. Τώρα;

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

Προκήρυξη του Άρδην και της Ρήξης

3 comments:

Anonymous said...

αγωνιστικοί χαιρετισμοί από την Κύπρο (όση απέμεινε δηλαδή...). Το πρόβλημά μας είναι ένα: πως, διαχρονικά, δεν υπάρχει ομοψυχία στα εθνικά θέματα. Τελεία και παύλα. Ενώ οι Τούρκοι, όποια κυβέρνηση και αν ανεβεί στην εξουσία, ασκούν ακριβώς την ίδια εξωτερική πολιτική, δίχως αλλαγή πλεύσης. Ψέματα;
Απόστολος
www.enaliakypros18.blogspot.com

Κόκκινη Πιπεριά said...

@ Απόστολε γεια και χαρά. Εχεις δίκιο. Στέλνω θερμούς, αγωνιστικούς χαιρετισμούς στην μαρτυρική μεγαλόνησσο, που αν μη τι άλλο ξέρει να αγωνίζεται!

Anonymous said...

Άντε πάλι τα ίδια θα ξαναγράψω. Σύμφωνοι. Να αντισταθούμε. Πώς ρε παιδιά; Γιατί εγώ δύο τρόπους βλέπω. Ή μια "πατριωτική συμμαχία" στις εκλογές ή βία (αντάρτικα κτλ). Ο μεν πρώτος δυσκολότατος (οι πατριώτες είναι διασπασμένοι σε αριστερούς, δεξιούς, ακροδεξιούς, δωδεκαθεϊστές και λοιπές μ...@#*), ο δε δεύτερος απαράδεκτος. Καμιά ιδέα; (Δεν έχω ακόμα διαβάσει τα νέα έντυπα του Καραμπελιά και δεν ξέρω αν προτείνει κάτι).