Wednesday, August 22, 2007

Αγγελία για όσους ενδιαφέρονται...

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΑ

Κύριος, 37 ετών, με εκπληρωμένες αριστερές υποχρεώσεις, καθαρός (ιδεολογικά), εχέμυθος, επιθυμώ να γνωρίσω άλλους/ες κυρίους/ες με σκοπό την συγκρότηση αριστερής οργάνωσης ώστε σε τέσσερα χρόνια να συμμετέχουμε σε αριστερό, κοινοβουλευτικό, ενωτικό εγχείρημα το οποίο επιχορηγείται από το κράτος και την Ε.Ε.. Απόδοση εγγυημένη.
Η ιδέα να σχεδιάσω το ατομικό μου αριστερό business plan, παρ’ όλο που με απασχολούσε πολύ καιρό, σχηματοποιήθηκε με σαφήνεια όταν πληροφορήθηκα ότι και το ΔΗΚΚΙ, το οποίο μέχρι σήμερα συνεργαζόταν στα συνδικάτα και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με το ΚΚΕ και μόλις πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε ψηφοδέλτια αυτόνομης καθόδου, αφού ξέμεινε από την επιχορήγηση που διεκδικεί από την εποχή Τσοβόλα, ανακοίνωσε την συμμετοχή στο ΣΥΡΙΖΑ του ΣΥΝ, τον οποίο και μέχρι πρόσφατα έβριζε. Μάλιστα, επέλεξα την τεχνική της αγγελίας όταν διάβασα στο αντίστοιχο ρεπορτάζ της σημερινής “Ελευθεροτυπίας”, ότι “
Περίπου 50 στελέχη του κόμματος θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια των περιφερειών ανά την επικράτεια… Και βεβαίως θα δοθεί στο κόμμα το αναλογούν ποσοστό κρατικής επιχορήγησης.”

Η ΑΓΓΕΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΕΞΑΠΟΔΩ...

No comments: