Wednesday, April 4, 2012

Χαμογελάστε και ας μέσα σας κλαίτε!

Της Ευγενίας Ηλιοπούλου

Χαμογελάστε και ας μέσα σας πονάτε και κλαίτε αφού αδυνατείτε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Μην τους δίνετε την ικανοποίηση ότι μας νικήσανε. Μην τους κάνετε την χάρη να αυτοκτονήσετε μην μπορώντας να  ζήσετε στην Ελλάδα του 2012.  Δεν τους αξίζει να μιζεριάσετε  και να βουτήξετε στην κατάθλιψη. Μην τους κάνετε το χατίρι να αυτοκτονήσετε μπροστά στην Βουλή. Καμία προσοχή και καμία υποχώρηση. Αντισταθείτε στην ψυχική κατάρρευση, απόρροια της οικονομικής κρίσης, στο πνεύμα της υποδούλωσης ενός λαού, μιας χώρας και μιας οικονομίας. Βάλτε φραγμό στην απελπισία και στην υποχώρηση.

Μέχρι στιγμής οι σωτήριες παρεμβάσεις της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, είχαν ως αποτέλεσμα να αποτραπούν 402 αυτοκτονίες, νέων κατά κανόνα ανθρώπων (στοιχεία  από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη)

Μία κυρία αυτοκτόνησε στην Ρώμη ανίκανη να ανταπεξέλθει στις οικονομικές υποχρεώσεις της μετά από την περικοπή της σύνταξής της(3.04.2012).  Ένας απελπισμένος έκανε  βουτιά θανάτου  στο λιμάνι του Πειραιά (19.03.2012)  Άντρας μεγάλης ηλικίας, άγνωστης προς το παρόν ταυτότητας, στάθηκε στα σκαλιά στης πλατείας και αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του με μία σφαίρα στο κεφάλι. Τα τελευταία του λόγια "Δεν θέλω ν' αφήσω χρέη στα παιδιά μου". (4.04.2012).

Διαπιστωμένα και στατιστικά τελευταία πληθαίνουν οι τάσεις αυτοκτονίας των ελλήνων και των ξένων  κάτω από το ζυγό του ΔΝΤ. Τι τους ώθησε να φτάσουν σε τέτοια απόφαση; Έτσι αντιδράμε στην καταπίεση; Ούτε επί γερμανικής κατοχής  δεν έγιναν τόσες αυτοκτονίες.

Εκτονωθείτε ρίχνοντας ένα γιαούρτι στους πονηρούς ηγέτες, στους καιροσκόπους τραπεζίτες, στους διεφθαρμένους πολιτικούς. Μουντζώστε με και τα δυο σας χέρια τους πολιτικούς όποτε τους συναντάτε. Δεν έχει νόημα  η αφαίρεση της ζωής τους . Ηρωισμός  ή ποινικό αδίκημα; Μην παίρνετε το κρίμα στο λαιμό σας και σαπίσετε στην φυλακή για κάποιους μ…. που έτυχε να μας κυβερνήσουνε. Ρίξτε όσο βρισίδι θέλετε (δεν πειράζει που πλησιάζει η Μεγάλη Εβδομάδα) όταν τους βλέπετε στις οθόνες των τηλεοράσεων. Μην τους κάνετε την χάρη να χειροδικήσετε. Δεν το αξίζουν να πάτε φυλακή επειδή είναι διεφθαρμένοι και σάπιοι. 

No comments: