Friday, March 25, 2011

“Επιστρέψτε τα ασημικά και τις πορσελάνες που πήρατε”

Καταγγελία μέσω του Facebook έκανε η σύζυγος του ιδιοκτήτη του Μεγάρου “Υπατία” για υπεξαίρεση ασημικών και πορσελάνινων αντικειμένων από το κτίριο, τις ημέρες που το Μέγαρο φιλοξενούσε τους μετανάστες απεργούς. Σύμφωνα με το “Ποντίκι” η κυρία Χρυσάνθη Κωνσταντακάτου ανήρτησε στο προφίλ της στο facebook το παρακάτω κείμενο “Προς τον κ. Τσίπρα και τους “αλληλέγγυους” των 300 “μεταναστών απεργών πείνας. Παρακαλώ πολύ, ενημερώστε τους συντρόφους σας εκ “των απεργών”, που υπεξαίρεσαν από το Μέγαρο Υπατία, ασημικά και πορσελάνες, να τα επιστρέψουν και το θέμα θα θεωρηθεί λήξαν. Όπως γνωρίζετε το κτήριο βιντεοσκοπείται. Ευχαριστώ.» ”.

Φίλοι της Κωνσταντακάτου στο Facebook έκαναν σχόλια όπως «Δεν σεβάστηκαν την Υπατία ώρα λοιπόν να γνωρίσουν την Αδράστεια και τη Νέμεση» ή «Δυστυχώς Χρυσάνθη ουδείς πλέον αχάριστος του ευεργετηθέντος!!!!! Αλήθεια τι να πει κανείς.» και μερικές ώρες αργότερα η ιδιοκτήτρια του Μεγάρου επανήλθε με νέα ανάρτηση: «Έαν δεν επιστραφούν ΑΜΕΣΑ τα οικογενειακά κειμήλια, που ''υπεξαιρέθηκαν'' από το Μέγαρο Υπατία κατά τη διάρκεια της παραμονής των 237 “μεταναστών απεργών πείνας”, θα ανεβάσω στο You Tube τα καταγραφέντα videos.»

Στη συνέχεια κάνει απολογισμό των αντικειμένων που “εξαφανίστηκαν” από το Μέγαρο Όπως αναφέρει έλειπαν: «26 κεντημένες πετσέτες φαγητού…από τα κεντήματα της προγιαγιάς από την Σμύρνη, 2 ασημένια κηροπήγια από την οικογένεια Τυπάλδου και όλη η συλλογή από πράσινες οπαλίνες του 19ου αιώνα (16 κομμάτια)»!!!

"Πιπεριά": Απίστευτη ξεφτίλα... Δεν υπάρχουν λόγια!

1 comment:

redfloyd7 said...

Ντροπή σας να αναπαράγεται τέτοια λάσπη προς ανθρώπους που αγωνίστηκαν για να στηρίξουν τον δίκαιο αγώνα των μεταναστών. Ρωτήσατε την κα Κωνσταντοπούλου για την σχετική διασταύρωση ; Σίγουρα όχι γιατί αν το κάνατε θα βρισκόσασταν προ της "μεγάλης έκπληξης" να διαπιστώσετε ότι ο Γκαιμπελισμός αποτελεί μεγάλη παρακαταθήκη στην επιστήμη της επικοινωνίας. Πόσο σοβαροί είστε αν πιστέψατε ότι αρμόδιο τμήμα των διωκτικών αρχών είναι το Facebook;