Monday, November 8, 2010

Ήρθε η ώρα η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη ν’ αλλάξουν σελίδα

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ: "Τα χθεσινά αποτελέσματα των εκλογών ήταν σαφή. Η μεγάλη αποχή και η πτώση του δικομματισμού δείχνουν τη βαθιά κρίση του πολιτικού συστήματος. Η Δημοκρατική Αριστερά είχε από τα χθεσινά αποτελέσματα μια σημαντική ενθάρρυνση για το εγχείρημά της. Προχωράμε. Τώρα συγκεντρώνουμε την προσοχή μας στη μάχη του δεύτερου γύρου. Επιτέλους ήρθε η ώρα, οι δύο μεγάλες πόλεις, η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, να αλλάξουν σελίδα".

2 comments:

Unknown said...

Αγαπητέ Μάκη παρόλο που διαφωνούμε σε πολλά θα συμφωνήσω μαζί σου όσον αφορά τους δήμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης αλλά προσωπικά εγώ δεν θα πήγαινα να ψηφίσω στο β γυρο εαν έμενα Αθήνα η Θεσσαλονίκη διότι και οι 2 πολιτικοί Καμίνης και Μπόλαρης προέρχονται απο τον χώρο του ΠΑ.ΣΟΚ και στηρίζοντας αυτούς είναι σαν δίνεις το ok στην κυβερνητική επιλογή...
Καλή επιτυχία πάντως στο κύριο Καμίνη αν και προσωπικά δεν νομίζω να έχει μεγάλες ελπίδες...

Anonymous said...

Πολυ σωστα.Ηρθε η ωρα να βγουν οι κυβερνητικοι υποψηφιοι σε Αθηνα και Θεσσαλονικη.Και βεβαια να υποστηριχθουν οι ΠΑΣΟΚοι δημαρχοι οπου αναμετρωνται με νεοδημοκρατες στο β γυρο.
Δε θα μπορουσε να περιμενει κατι καλυτερο ο ΓΑΠ για να συνεχισει την επιθεση απο Δευτερα!Ηδη η αριστερα του ΔΝΤ και οι οικολογοι βαζουν πλατη!
Αλλωστε εχει τεραστια διαφορα να χτιζει Μall και να αντιμετωπιζει οπως αντιμετωπιζει τους προσφυγες ο γαλαζιος Κακλαμανης απο τον πρασινο-κιτρινο-πορτοκαλο-μπλε-ροζ Καμινη!!!
Αλλα τι λεω.Εδω ο Ψαριανος ειπε ανερυθριαστα στο ΣΚΑΙ οτι Χρυση Αυγη και ΑΝΤΑΡΣΥΑ συμπιπτουν συμπίπτουν, έξω οι ξένοι κάτω το ΔΝΤ!
Και ξερετε ποιος συμφωνησε?
Ο ''δημοκρατης'' Αρης Πορτοσαλτε!
Ευγε!