μεταναστες

μεταναστες

Wednesday, June 16, 2010

"Να ενημερωθεί ο λαός για τις συμφωνίες κυβέρνησης - τρόικας"

Ο Φώτης Κουβέλης με αφορμή το σημερινό συλλαλητήριο ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ δήλωσε: "Ο ενωτικές μαζικές κινητοποιήσεις εκφράζουν την αγωνία της κοινωνίας για το μέλλον που προδιαγράφει το “Μνημόνιο” και την προσδοκία για προοδευτική εναλλακτική πολιτική απέναντι στην κυβερνητική πολιτική.
Είναι απαράδεκτο η κυβέρνηση να διαπραγματεύεται και να συμφωνεί με την Κομισιόν και την τρόικα βαριά μέτρα για το ασφαλιστικό και να μην ενημερώνεται ο λαός. Αξιώνουμε τώρα πλήρη ενημέρωση από την κυβέρνηση.

Οι νέες κερδοσκοπικές επιθέσεις πλήττουν ακόμη περισσότερο την οικονομία μας και έχουν ευρύτερη στόχευση. Ο πρωθυπουργός έχει υποχρέωση να προειδοποιήσει τους ευρωπαίους εταίρους ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να σηκώσει μόνη της την επίθεση κατά του ευρώ με μοχλό τους λεγόμενους “αξιόπιστους” οίκους αξιολόγησης, χωρίς την έμπρακτη στήριξη από τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς και ειδικά την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Η παντοδυναμία των κερδοσκοπικών οίκων πρέπει να πάρει τέλος".

1 comment:

bouuu said...

τρέμει το σύστημα...

Ο κόσμος τρέχει φοβισμένος και αλλόφρων με το νέο ασφαλιστικό και εργασιακό και η αριστερά περιορίζεται στο ρόλο του... κυβερνητικού εκπροσώπου για ενημέρωση.

Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα.