Thursday, February 18, 2010

Η αριστερά ανήκει στην κοινωνία του διαλόγου

Συναντηθήκαμε, ιστότοποι που εκφράζονται απο τις ιδέες και την ευρύτερη περιπλάνηση ιδεών και αναζήτησης του χώρου της Ανανεωτικής Αριστεράς και συζητήσαμε τις δυνατότητες να συνεργαστούμε δημιουργικά στο χώρο του διαδυκτίου. Με την δημιουργική συμβολή όλων των παρόντων, αλλά και την δήλωση ενδιαφέροντος και συμμετοχής, απουσιαζόντων, αποφασίσαμε και συγκροτήσαμε μία "ενεργή συλλογικότητα", που θα παρεμβαίνει στο διαδυκτιακό γιγνεσθαι με κοινό forum και πρωτοβουλίες για την δημιουργία διαδυκτιακού κοινωνικού και πολιτικού-ιστού των ιδεών μας. Οι ιστότοποι αυτόνομα και αμεσοδημοκρατικά, θα διαχειρίζονται πολιτικά και ιδεολογικά το forum.

Καλούμε όλους τους ιστότοπους πανελλαδικά του ανανεωτικού και του ευρύτερου ιδεολογικού μας χώρου να συμμετάσχουν, με την δική τους συμβολή, στην προσπάθεια.Θέλουμε να δόσουμε την δυνατότητα, στούς πολίτες της Ανανεωτικής Αριστεράς αλλά και σε κάθε πολίτη,να διαλεχθεί, να εκφράσει αποψη και θέση, να ανοίξει θέματα, να οργανωθεί διαδυκτιακά, αμεσοδημοκρατικά και να συναποφασίσει.Θέλουμε να συμβάλουμε δημιουργικά στην ανάγκη πολιτικης και προγραμματικής ανασυγρότησης του χώρου της ανανεωτικης αριστεράς.Θέλουμε ο πολιτικός και ιδεολογικός μας χώρος να προσφέρει ξανά μελέτη, επεξεργασίες, άρωμα ιδεών και αλλαγές στην κοινωνία των πολιτών.

Υπογράφουμε οι ακόλουθοι ιστότοποι









5 comments:

tanstil said...
This comment has been removed by the author.
redteam said...

Μάκη, μετά από καιρό είπα να γράψω, αλλά δεν θα ξαναγράψω. Σας παρακολουθώ με ιδιαίτερη... ευθυμία. Από τότε που έπαψα να σχολιάζω στα... ανανεωτικά blogs, λόγω της γνωστής στρουθοκαμήλειας λογοκρισίας και υποκρισίας, αλλά και γιατί πλέον το έχω πάρει απόφαση ότι δεν συνέρχεστε με τίποτα, βλέπω ότι μετά από το πολύ δέκα σχόλια σε κάθε ποστ γράφετε game over. Τέτοιο διάλογο φαίνεται θέλετε. Να χαριεντίζεστε μεταξύ σας. Να συμφωνείτε με τον εαυτό σας και τα συμπεράσματά σας αρκεί να μην σας τη χαλάσει κανένας (τη σούπα). Ούτε το ΚΚΕ στα καλύτερα όνειρά του δεν φανταζόταν ότι του μοιάζει τόσο πολύ η άλλη όψη του. Η "ανανεωτική" αριστερά!!!

haridimos said...

διαδικτύου όχι διαδυκτίου :-)

Κόκκινη Πιπεριά said...

Βρε Γιώργο red team δεν έχεις κουραστεί να αναζητάς εχθρούς;

tanstil said...

http://apolaleme.wordpress.com/