μεταναστες

μεταναστες

Tuesday, November 24, 2009

ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ Η ΜΑΡΙΑ

Η μικρή Μαρία 3 ετών από το Ηράκλειο έχει δικαίωμα στην ζωή και ζητά την βοήθεια όλων μας.. Βρίσκετε σε Νοσοκομείο της Γερμανίας σε δύσκολη κατάσταση με τεράστια έξοδα νοσηλείας.. Βοηθήστε να σωθεί το μικρό κορίτσι..
Από τις 9 το πρωί της Πέμπτης 26 Νοεμβρίου και όλη την ημέρα θα γίνει ο ραδιομαραθώνιος βοήθειας στην μικρή Μαρία..
Από το στούντιο του Ερωτόκριτου 87,9 στην Κρήτη και από το στούντιο του Κρήτη fm 87,5 της Αθήνας με συνδεμένα μαζί μας πολλά ραδιοτηλεοπτικά μέσα της Κρήτης και όχι μόνο.
Στείλτε μήνυμα από το κινητό σας γράφοντας ΜΑΡΙΑ με ελληνικούς η λατινικούς χαρακτήρες και το στέλνετε στο 54234 με χρέωση 1 ΕURO + ΦΠΑ ..όλο το ποσό πηγαίνει για την βοήθεια της μικρής Μαρίας..
Μηνύματα μπορούμε να στέλνουμε μόνο 7 μέρες από την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου μέχρι και την ημέρα το Ραδιομαραθωνίου Πέμπτη 26 Νοεμβρίου...
Μπορείτε να στείλετε την βοήθειά σας και μέσω Παγκρήτιας τράπεζας στον αριθμό λογαριασμού 742051 .
Ο Ραδιομαραθώνιος διενεργείτε με την έγκριση και άδεια του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου όλη την μέρα.. βοηθήστε και σεις..
Τα 3 μεγάλα περιφερειακά τηλεοπτικά κανάλια της Κρήτης KRHTH TV,CRETA CHAΝNELL ,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΥΔΩΝ θα κάνουν αναφορές στις ζωντανές τους εκπομπές περνώντας στην κάτω μεριά της οθόνης τους λογαριασμούς κατάθεσης.
Πολύς κόσμος έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες που δημοσιεύτηκε το θέμα και προτίθεται να βοηθήσει για την σωτηρία της μικρής Μαρίας.. ένα Αγγελούδι που ζητά δικαίωμα στην ζωή. Η Εκκλησία, Τηλεοπτικά Κανάλια, Περιοδικά, Εφημερίδες, Ραδιοφωνικοί σταθμοί, Σύλλογοι αλλά και απλοί άνθρωποι θέλουν να βοηθήσουν ο καθένας με τον τρόπο του.
Την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου και θα χρειαστούμε την βοήθεια όλων σας για να μπορέσει η μικρή Μαρία να σωθεί από τον εφιάλτη που ζει από την μέρα που γεννήθηκε..
H σελίδα της στο facebook ξεπέρασε τα 27155 μέλη που προσεύχονται για την Μαρία μπείτε κι εσείς πατήστε παρακάτω στο LINK.. http://www.facebook.com/photo_search.php?oid=307655570211&view=user#/group.php?gid=307655570211

Αναδημοσίευση από το μπλογκ Ανεργοι Δημοσιογράφοι

No comments: