Monday, September 29, 2008

Ανοιχτό συνέδριο Φιλελεύθερης Συμμαχίας

Ανοικτό Συνέδριο της Φιλελεύθερης Συμμαχίας - Ημέρες Ελευθερίας 2008. Αισιοδοξία, Εξωστρέφεια, Ανοικτή κοινωνία. Μια άλλη πολιτική πρόταση. Κόντρα στο ζοφερό κλίμα των ημερών, η Φιλελεύθερη Συμμαχία, ένα κόμμα ενεργών πολιτών, διοργανώνει το 2ο συνέδριό της στο ξενοδοχείο President στις 18-19 Οκτωβρίου 2008. Αρνούμενοι τη σκανδαλολογία, τη μιζέρια και την εσωστρέφεια, συζητάμε για την Ευρώπη και τον κόσμο, για την ελεύθερη οικονομία, για την ανοικτή κοινωνία, για την κοινωνία των πολιτών και το διαδίκτυο, για το φιλελευθερισμό και την αριστερά. Η Φιλελεύθερη Συμμαχία προσκαλεί κάθε ενεργό πολίτη να παρευρεθεί.
Η "Πιπεριά" έχει αρκετές διαφορές με την ΦΙ.Σ. αλλά και μόνο το γεγονός ότι κάνει ανοιχτό στους πολίτες συνέδριο, αρκεί για να φιλοξενηθεί στο μπλογκ μου. Φυσικά και θα παρακολουθήσουμε το συνέδριο. Γιατί πρέπει να έχουμε μάτια και αυτιά... ανοιχτά!

6 comments:

Anonymous said...

αν εχει ομιλία του σόρος θα παρευρεθώ και εγω.....

Anonymous said...

Φοβάμαι ότι μέχρι να γίνει το συνέδριο, μόνο για την "ανοιχτή κοινωνία" θα μιλήσουν... Γιατί από οικονομία, άστα και χέστα! Κομουνιστές οι Αμερικάνοι....

Κόκκινη Πιπεριά said...

@ Γκαζάκι νομίζω ότι ένα επιπλέον ενδιαφέρων για το συνεδριο της ΦΙ.Σ. δίνουν οι τελευταίες δραματικές εξελίξεις στην Αμερικάνικη (Και όχι μονο...) οικονομία.

Σπύρος Ντόβας said...

Μάκη, θα χαρούμε να σε δούμε στο συνέδριό μας (sorry για τον ενικό, βγαίνει αβίαστα μιας και σε ακούω σχεδόν καθημερινά στο ράδιο)

Anonymous said...

Σας περιμένουμε φίλτατε, μαζί με τις ιδέες σας και διάθεση για συζήτηση...

Κόκκινη Πιπεριά said...

Ευχαριστώ πολύ τον Σπύρο και τον Θόδωρο ("Φιλελύθερο") για την πρόσκληση. Φυσικά και θα παρακολουθήσω το συνέδριο της ΦΙ.Σ. Ζούμε σε μια εποχή που χρειάζεται να ακούμε και, κυρίως, να συζητάμε...