Thursday, September 25, 2008

Συνάντηση για τη δημιουργία νέας πολιτικής κίνησης

Διαβάζω στο σάιτ Προοδευτική Πολιτική: "Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου θα συναντηθούν οι πολίτες που στοχεύουν στη δημιουργία μίας νέας πολιτικής κίνησης. Όσες και όσοι έχουν συνυπογράψει τη «διακήρυξη της 24ης Ιουλίου 2008» ή/και επιθυμούν να ενημερωθούν για τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα με αντικείμενο τη δημιουργία νέου κόμματος, παρακαλούνται να αποστείλουν e-mail στη διεύθυνση neokomma@gmail.com για να παραλάβουν την ιδεολογική πρόταση και να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες της συνάντησης".

Για να δούμε τι θα βγει από τις διεργασίες για "νέο κόμμα".

2 comments:

Anonymous said...

καλά εσείς κύριε διόγο που είστε στην ρηξη τι σας ενδιαφέρει το κόμμα που ετοιμάζουν οι νεοφιλελεύθεροι εθνομηδενιστές (νίκος δήμου) κ τίμιοι πρωην εθνοπατερες(γεωργιάδης)
ΚΩΣΤΑΣ Δ

Κόκκινη Πιπεριά said...

Αγαπητέ Κώστα φυσικά και με ενδιαφέρουν οι διεργασίες στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Το ότι μετέχω στην έκδοση της "Ρήξης" δεν μου απαγορεύει να παρακολουθώ τις πολιτικές εξελίξεις.
Οσο αναφορά αυτούς που μετέχουν στο υπό ίδρυση νέο κόμμα σας πληροφορώ ότι ανάμεσα τους είναι αρκετοί που προέρχονται από τον πατριωτικό ριζοσπαστικό χώρο.
Μπορείτε εδώ http://metapolitefsi2008.blogspot.com/ να διαβάσετε τα ονόματα.
Μάλιστα το κείμενο που θα συζητηθεί τη Κυριακή (το οποίο έχω στα χέρια μου, αλλά δεν μπορώ να δημοσιεύσω ακόμα...) είναι πολύ καλό.
Και κάτι άλλο ο Γεωργιάδης δεν συμμετέχει σ' αυτή την προσπάθεια.