Friday, September 5, 2008

Ο "Κινέζος" στη πλατεία...


Η ΠΑΕ Πανιώνιος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο ποδοσφαιριστής Αλβαρο Ρεκόμπα υπέγραψε κλειστό διετές συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο θα κατατεθεί την ερχόμενη Δευτέρα στην Superleague. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Ελλάδα την Κυριακή το βράδυ.

Ο Ευρωπαϊκός Τύπος έγραψε

Η "Gazzeta dello spor" τονίζει: "O Ρεκόμπα πετάει στην Ελλάδα για να υπογράψει για τον Πανιώνιο. Ο 32χρονος επιθετικός βρίσκεται στην Αθήνα και είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει με την ελληνική ομάδα"
H "Il Tempo" αναφέρει: "Ο Ρεκόμπα βρήκε ομάδα: Πηγαίνει στον Πανιώνιο. Ο 32χρονος, έπειτα από 11 χρόνια στην Ιταλία ξεκινάει μια καινούργια περιπέτεια στην ελληνική ομάδα. Ο Ρεκόμπα επέλεξε το σύλλογο της Αθήνας από την Mπλάκμπερν, η οποία του ζήτησε να δοκιμαστεί για μια βδομάδα για να δουν την φυσική του κατάσταση".
Η "sportal.it" γράφει για τον ρόλο του Λάμπρου Χούτου: "Ο Χούτος κάλεσε τον Ρεκόμπα. Ο Λάμπρος Χούτος ήταν εκείνος που έπεισε τον Ρεκόμπα να φορέσει τη φανέλα του Πανιωνίου. Το μόνο πρόβλημα που απομένει για τον ουρουγουανό είναι να ελευθερωθεί θέση ξένου στον Πανιώνιο, εκτός και ο Ρεκόμπα ωφεληθεί από το ελληνικό διαβατήριο της συζύγου του".
Η ισπανική "El Pais" αναφέρει: "Ο κινέζος θα γίνει έλληνας. Ο Ρεκόμπα βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, όπου θα υπογράψει για τον Πανιώνιο".
Το "Goal.com" γράφει: "Ο Ρεκόμπα συμφώνησε με τον Πανιώνιο. Λίγες μέρες αφού έχασε τον Ραφίκ Τζιμπούρ, που κατέληξε στην ΑΕΚ, o Πανιώνιος ανακοίνωσε ότι συμφώνησε με τον ουρουγουανό διεθνή, Αλβάρο Ρεκόμπα".
Η γερμανική έκδοση του "Msn Sport" τονίζει: "Ο Ρεκόμπα ενισχύει τον σύλλογο του Λίνεν. Ο ουρουγουανός Αλβάρο Ρεκόμπα συμφώνησε για τα επόμενα δύο χρόνια με τον Πανιώνιο, ο οποίος έχει προπονητή τον Εβαντ Λίνεν".

4 comments:

Anonymous said...

Η αλήθεια να λέγεται. Τρελή μεταγραφή στην πλατεία. Ακόμα και αν δεν είναι ο Ρεκόμπα που ξέραμε, είναι μεγάλη κίνηση. Άντε να δούμε.

Anonymous said...

Ψιτ, Διόγο,
λέω φέτος να ρθω καμιά 10αριά φορές στη Ν. Σμύρνη. Στα δύσκολα (ντέρμπι κι έτσι) θα καθαρίσεις για εισιτήρια; Ε; Στα VIP...

Anonymous said...

Πολύ καλή μεταγραφή και πιάσατε Κώτσους τους ΧανουμοΓαυροΒάζελους.
Όμως τον Τσακίρη γιατί έτσι ρε παιδιά;
Εμείς τα αρειανά τον πάμε πολύ.. Κι ειδικά όταν σκεφτόμαστε τον προκάτοχό του...

Κόκκινη Πιπεριά said...

@ Ερυθρός, συμφωνώ μαζί σου. και εμείς περιμένουμε...

@ Μϋστη, φίλους του Ρεχάγκελ δεν θέλυομε στη Νέα Σμύρνη,. Χα, χα,χα. Πλάκα κάνω.

@ Ανώνυμε Αρειανέ, κάτι καραγκιόζηδες λαϊκοί (που τώρα τρέχουν να κρυφτούν...) έβρισαν τον Τσακίρη. Οι υπόλοιποι, επειδή ακριβώς θυμόμαστε τον προκάτοχό του, τον στηρίζουμε με χίλια...