Thursday, June 19, 2008

"Στρατηγική"... επένδυση!

Μήπως ο Σημίτης ζήτησε από τον Γιώργο Παπανδρέου "κάλυψη" για τις επερχόμενες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Siemens, ο Γιώργος αρνήθηκε και ο Σημίτης "θυμήθηκε" τις διαφωνίες του στο θ'έμα της Ευρωσυνθήκης; Αναρωτιέμαι γιατί διάβασα την παρακάτω είδηση: Ραγδαίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Siemens, καθώς λίγο μετά την ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη ότι θα τίθενται εκτός ΠΑΣΟΚ όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση, ο κ. Θ.Τσουκάτος, με ανακοίνωσή του, «δείχνει» τα κομματικά ταμεία για ποσό 1 εκατ. μάρκων, εν όψει των ευρωεκλογών του 1999, και αναφέρει ότι ο ίδιος δεν είχε κανένα προσωπικό όφελος.
Ο κ. Τσουκάτος αναφέρει ότι εκ της θέσεώς του είχε ενεργό ανάμειξη στην προεκλογική καμπάνια. Στο πλαίσιο αυτό δέχθηκε επίσκεψη από τον τότε διευθυντή της Siemens-Ελλάς Μ. Χριστοφοράκο, o οποίος του ζήτησε λογαριασμό για να συνεισφέρει στην καμπάνια του κόμματος.
Ο κ. Τσουκάτος προσθέτει ότι γνωστό του πρόσωπο ανέλαβε να διευκολύνει το ΠΑΟΣΚ, χωρίς δικό του όφελος, και τα χρήματα, χωρίς άλλη ανάμειξη του κ. Τσουκάτου, παρελήφθησαν από τους αρμόδιους «και εισήλθαν στο ακέραιο στο Ταμείο του Κινήματος».
«Δεν είχε ποτέ καμία προσωπική ανάμειξη ή άλλη αθέμιτη συμμετοχή» προσθέτει ο κ. Τσουκάτος και προειδοποιεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη για όσους τον εμπλέκουν στην υπόθεση.


Για όσους έχουν... ξεχάσει ο Τσουκάτος (εκτός από κολλητός του Σωκράτη Κόκκαλη...) ήταν ο "στρατηγός" του κυρίου Κώστα Σημίτη.

No comments: