Tuesday, March 4, 2008

Ο αγώνας της Μαριέττας Γιαννάκου

Στο χειρουργείο οδηγήθηκε για τέταρτη φορά μέσα σε μία εβδομάδα η πρώην υπουργός Παιδείας Μαριέττας Γιαννάκου, καθώς οι γιατροί έκριναν αναγκαίο να προχωρήσουν σε δεύτερη αφαιρετική επέμβαση στο ήδη ακρωτηριασμένο άκρο της λόγω λοίμωξης.
Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, το ιατρικό συμβούλιο που έγινε στις 10.30 το πρωί έκρινε αναγκαίο να υποβληθεί η ασθενής σε νέα αφαιρετική επανορθωτική επέμβαση μέσου προς κάτω τριτημορίου του μηρού δεξιά (λίγο πιο πάνω από το γόνατο) προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.
Σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο που εξεδόθη το απόγευμα, η ασθενής ήταν αιμοδυναμικά σταθερή καθ' όλη τη διάρκεια της επέμβασης και η καρδιά της λειτουργούσε λίαν ικανοποιητικώς.
Η κα Γιαννάκου επέστρεψε στη μονάδα εντατικής θεραπείας όπου και νοσηλευόταν υπό καταστολή και η μετεγχειρητική πορεία της εξελίσσεται ικανοποιητικά.
Η παρουσία λοίμωξης στο αίμα δεν έχει επιβεβαιωθεί, σύμφωνα με τις επίσημες πηγές του νοσοκομείου, παρ' ότι ο εργαστηριακός έλεγχος συνεχίζεται και ο γιατροί παραμένουν συγκρατημένα αισιόδοξοι.

Πηγή:
www.in.gr

No comments: