Saturday, October 20, 2007

Αν δεν βρέχει τη Κυριακή ελάτε στο Φιλοπάππου...

Κυριακή 21 Οκτ.07, ώρα 11:30 Συνάντηση στην αρχή του λιθόστρωτου προς το Λουμπαρδιάρη. Η συντονιστική επιτροπή της λαϊκής συνέλευσης για τους λόφους Φιλοπάππου, σας καλεί σε μια διαφορετική ξενάγηση.

Με αυτόν το τρόπο θα θέλαμε να γιορτάσουμε μαζί σας την γνωμοδότηση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ) στις 9 Οκτωβρίου 2007, που ανακηρύσσει και επισήμως πια, την επιτροπή μας καθώς και κάθε δραστήριο πολίτη της περιοχής μας σε: «λούμπεν στοιχεία» που δεν σέβονται τίποτε, «άτομα του Νεάντερταλ» που δεν ξέρουν τι θα πει πολιτισμός, «ψευτοεπαναστάτες» που φορούν κουκούλες και καταστρέφουν κάτι που έχει πληρωθεί από τον Έλληνα φορολογούμενο. (Ελευθεροτυπία - 11/10/2007)

Το γεγονός αυτό αποτελεί, κατά τη γνώμη μας, ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της περιοχής μας, καθώς μέχρι σήμερα η επιτροπή μας είχε κηρυχθεί μόνο «βάνδαλοι» και «30 οικολόγοι» και δυστυχώς όχι επισήμως. Η νέα απόφαση του ΚΑΣ ήρθε επιτέλους να καλύψει το κενό και να απαντήσει με τον πιο πλήρη τρόπο στο ερώτημα: «Τι είναι όσοι και όσες δεν επιθυμούν κάγκελα, ωράρια, εισιτήρια, καταπατήσεις και ιδιωτικές χρήσεις στους ελεύθερους χώρους της πόλης μας;»

Με την ευκαιρία λοιπόν αυτή, καλούμε δημοσιογράφους, αρχαιολόγους, την Α΄ ΕΠΚΑ, τη διοίκηση του ΥΠΠΟ, προσωπικά τον γ.γ. Χ. Ζαχόπουλο, τους εργαζόμενους του ΥΠΠΟ, προσωπικά τους αρχαιολόγους, Α. Μάντη, Π. Λαζαρίδου, Ο. Βογιατζόγλου, Α. Χωρέμη, όλους τους εργαζόμενους στους λόφους Φιλοπάππου, την ΕΑΧΑ, τους γείτονες των λόφων, κάθε Αθηναίο πολίτη και τα κινήματα πόλης να συμμετάσχουν στην ξεχωριστή ξενάγηση που θα κάνουμε στους λόφους.

Ελάτε στην ξενάγησή μας να θαυμάσετε τα σύγχρονα μνημεία υποκρισίας στους λόφους Φιλοπάππου. Συντονιστική Επιτροπή Λαϊκής Συνέλευσης Λόφων Φιλοπάππου

*Σε περίπτωση βροχής, η ξενάγηση θα αναβληθεί και θα σας ειδοποιήσουμε ξανά.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ: ΗΣΑΠ σταθμός ΘΗΣΕΙΟ. ΜΕΤΡΟ σταθμός ΑΚΡΟΠΟΛΗ.Με ΙΧ, παρκάρουμε στο δημόσιο πάρκινγκ, δίπλα στο Διόνυσο.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 6977220391

No comments: